You are here: Home » Beauty » Andrélon Zomer Care voor zomerhaar

Andrélon Zomer Care voor zomerhaar

geschreven door Constance

Summer is here! Het is weer tijd om te genieten van fun under the sun om vervolgens heerlijk af te koelen in de zoute zee en verkwikkende zwembaden. Fijn voor ons, maar niet altijd heel fijn voor je haar. Dof, droog en pluizig haar is namelijk vaak het resultaat van alle summer fun. Een goede intensieve verzorging is daarom een must. Met de limited edition Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner, geschikt voor ieder haartype, geef jij je haar tijdens de zomermaanden een power-boost.

De Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner, verrijkt met keratine en collageen, geven je haar de intensieve verzorging die het nodig heeft deze zomer. Deze speciale zomerlijn is dus ideaal voor droog, pluizig en dof zomerhaar. Het resultaat is glanzend en gezond haar zonder pluis, de hele zomer lang. Zo kun jij zorgeloos genieten van de zomermaanden en is geen zonnestraal je teveel.  Voor extra bescherming style je je haar tijdens het zonnen met een fashionable zomersjaal. Deze kun je op verschillende manieren dragen en zorgt, naast bescherming, voor een ultimate summer look.

De limited edition Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner zijn tijdelijk exclusief verkrijgbaar
bij Kruidvat en Trekpleister.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com