Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking
  • Nieuw: Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel Nieuw: Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel
  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
shoppen

Andrélon Zomer Care voor zomerhaar

Summer is here! Het is weer tijd om te genieten van fun under the sun om vervolgens heerlijk af te koelen in de zoute zee en verkwikkende zwembaden. Fijn voor ons, maar niet altijd heel fijn voor je haar. Dof, droog en pluizig haar is namelijk vaak het resultaat van alle summer fun. Een goede intensieve verzorging is daarom een must. Met de limited edition Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner, geschikt voor ieder haartype, geef jij je haar tijdens de zomermaanden een power-boost.

De Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner, verrijkt met keratine en collageen, geven je haar de intensieve verzorging die het nodig heeft deze zomer. Deze speciale zomerlijn is dus ideaal voor droog, pluizig en dof zomerhaar. Het resultaat is glanzend en gezond haar zonder pluis, de hele zomer lang. Zo kun jij zorgeloos genieten van de zomermaanden en is geen zonnestraal je teveel.  Voor extra bescherming style je je haar tijdens het zonnen met een fashionable zomersjaal. Deze kun je op verschillende manieren dragen en zorgt, naast bescherming, voor een ultimate summer look.

De limited edition Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner zijn tijdelijk exclusief verkrijgbaar
bij Kruidvat en Trekpleister.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?