You are here: Home » Test; Tivoli Audio Model One Digital

Test; Tivoli Audio Model One Digital

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik, als ideaal Vaderdagcadeau, al aandacht geschonken aan de Tivoli Audio Model One Digital radio. En ik heb van Tivoli Audio dit model ook ontvangen voor een test.

Model One Digital is de opvolger van de 20 jaar geleden geïntroduceerde Model One en met de Model One Digital is dit iconische model in 1 klap naar het streamingstijdsperk gebracht. De Model One Digital heeft oa. een multifunctionele draaiknop en een groot aantal verbindingsopties, waaronder FM, DAB+, wifi, Bluetooth en Spotify Connect. Met het hoge resolutiescherm en de draaiknop is het afstellen op zenders en het kiezen, afspelen en pauzeren van nummers heel eenvoudig.

En met behulp van de speciale Art app kan je de One Digital geschikt maken voor multi-room gebruik en kan je hem ook koppelen aan een Tivoli ART-Speaker. En alles werkt zoals ik, als echte Tivoli adapt, had  verwacht, nl. vlekkeloos. Toch heb ik 1 klein minpuntje en ik weet dat dit niet aan Tivoli Audio ligt, maar DAB+ werkt absoluut niet, ook niet buitenshuis en dit ligt aan de ontvangst van DAB+ in Nederland.

Conclusie; de Tivoli Audio Model One Digital is een mooie radio om te zien en hij werkt perfect, zowel met Wifi en Bluetooth, en ook als ‘gewone’ FM radio. Alleen voldoet DAB+ dus niet. En met de speciale app kan je ook kiezen uit heel veel verschillende internetradiostations, maw. is er voor elke muzieksmaak wel de juiste zender te kiezen. En dat geldt ook voor het interieur, want de One Digital is er in effen zwart, wit en grijs met beuken.

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?