Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital
  • Test; Nest Cam Outdoor Test; Nest Cam Outdoor
  • Test; Tivoli Audio ART Collectie speakers Test; Tivoli Audio ART Collectie speakers
  • Test; Wifi router Orbi, wifi zoals het hoort. Test; Wifi router Orbi, wifi zoals het hoort.
  • Tivoli Audio introduceert ART collectie Tivoli Audio introduceert ART collectie
  • Test; Dyson Pure Cool Link luchtreiniger Test; Dyson Pure Cool Link luchtreiniger
wonen

Vaderdag tip; Tivoli lanceert de nieuwe Model One Digital

Tivoli Audio heeft haar nieuwe Model One Digital geïntroduceert en brengt daarmee de karakteristieke tafelradio in 1 klap naar het streamingtijdperk. Deze radio combineert stijl, techniek en audiokwaliteit met de simplistische en gebruiksvriendelijke elementen van Tivoli’s klassieke Model One Radio.

De nieuwe Model One Digital heeft oa. een multifunctionele draaiknop en een groot aantal verbindingsopties, waaronder FM, DAB+, wifi, Bluetooth en Spotify Connect. Met het hoge resolutiescherm en de draaiknop is het afstellen op zenders en het kiezen, afspelen en pauzeren van nummers heel eenvoudig. Verder kan je de One Digital ook koppelen aan een Tivoli ART-Speaker en is geschikt voor multi-room gebruik (dmv. de speciale Tivoli app).

De Model One Digital is er in Walnut, White, en Black Ash en het stoffen speakerdoek is ontworpen door het Deense designmerk Gabriel.