You are here: Home » Keuken » Brabantia Sort & Go; zo verzamel je op een mooie manier je afval

Brabantia Sort & Go; zo verzamel je op een mooie manier je afval

geschreven door Constance

In de meeste huishoudens zijn 3 kliko’s al de gewoonste zaak van de wereld, en in een aantal gemeentes komt er binnenkort nog een extra bak bij. En dat is voor iedereen met een grote (voor)tuin geen bezwaar want je hebt ruimte voor al die bakken maar wat moet je als je op een appartement woont, of zoals wij, in de stad waarbij je ondergrondse afvalbak hebt waar je met afval naar toe moet. Brabantia heeft hiervoor de oplossing met het Sort & Go afvalsysteem.

De Sort & Go collectie bestaat uit afvalemmers van 6, 12 en 16 liter in de kleuren Mint, Yellow, White en Grey. Het 6 liter-emmertje met stay-open deksel is ideaal voor op het aanrecht; je (groente)afval kan er direct in. Je kunt de afvalemmers van 12 en 16 liter gebruiken voor flessen, blik, plastic of wat je verder maar kwijt wilt. Het grote handvat en de handige grip aan de onderkant van elke afvalemmer maken het legen gemakkelijk.

We zijn gewend dat pedaalemmers altijd in op de grond staan, maar wat nu als je niet genoeg ruimte hebt om al die afvalemmers neer te zetten. Dan hang je ze toch gewoon op want alle Sort & Go afvalemmers hebben namelijk allemaal een easy-fix ophangsysteem (bijgeleverd). Je hangt ze zó op en haalt ze er net zo makkelijk weer af. En dankzij het compacte design passen ze in een hoekje of vlak tegen de muur.

En wil je, ondanks hun fraaie kleuren en model, je Sort & Go bakken toch niet zien; er zijn ook inbouwsets voor 2 bakken van 12 of 16 liter in Mint en Grey. Je krijgt bij allebei een stevig ophangframe, schroeven en een duidelijke handleiding. Zo hang je ze makkelijk in ongeveer elke kast, of de deur nu naar links of naar rechts draait. En dankzij het frame hangt er geen gewicht aan je deurtjes en je krijgt natuurlijk 10 jaar Brabantia garantie.

En de PerfectFit Brabantia afvalzakken met trekbandsluiting zijn geschikt voor alle Sort & Go afvalemmers. En wil je helemaal biologisch gaan, kies dan de 100% biologisch afbreekbare zakken (6 & 12 liter afvalbakken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com