Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • senz° Global Playground opvouwbare paraplu senz° Global Playground opvouwbare paraplu
  • Test; Thule Crossover trolley Test; Thule Crossover trolley
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
shoppen

Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak

Wil je kind een carrière als jungle avonturier of droomt hij of zij  van een uitstapje met een eenhoorn? Georges de maki en Louise de eenhoorn staan klaar om met je mee te gaan. Tijdens de zomervakantie of in het weekend, een picknick, lange wandeling of een fietstochtje. Zoals onder de Californische zon of tijdens een tropische regenbui want met de reisgenootjes van Lilliputiens kun je alle kanten op.

In de compacte fietstas bewaar je de drinkfles zodat je kleine hem onderweg altijd bij de hand hebt. De tas is makkelijk te bevestigen aan een fiets, loopfiets of step.

Fruit, boterhammen, drankje, al het lekkers blijft vers en koel in de isothermische lunchbag met Louise of Georges. Ze zijn voorzien van een handvat met clip zodat je ze gemakkelijk kan vast maken aan een rugzak.

Of het nu miezert of plenst. Met deze paraplu’s heb je altijd een goede reden om naar buiten te gaan. Georges de tropische jungleparaplu en Louise de eenhoorn paraplu houden je droog en geven plezier. Door het raampje kun je zien waar je loopt zodat je geen plas hoeft te missen. En wanneer de paraplu nat wordt, verschijnen er verborgen figuurtjes.


Hupsakee, Georges en Louise springen op je rug en gaan mee op avontuur! Deze handige en ruime rugzakken hebben niet alleen verschillende vakken waarin je al je spullen kwijt kunt, maar ook
verstelbare riemen en een handgreep. En met het venstertje in de vorm van een blad of veer houd je je tussendoortje goed in de gaten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?