You are here: Home » Beauty » Test; Sleek MakeUP Brow Intensity

Test; Sleek MakeUP Brow Intensity

geschreven door Constance

Er is de afgelopen jaren nog nooit zoveel aandacht geweest voor mooie, volle wenkbrauwen als nu en daarom komen er steeds meer make-up merken die speciale potloden, gels, poeders en andere tools verkopen die zich puur en alleen op de wenkbrauw richten. Dit is ook het geval met het make-up merk Sleek MakeUP en zij hebben de Brow Intensity tool uitgebracht.

Met de Brow Intensity geef je je wenkbrauwen vorm en tevens een prachtige kleur en tevens houdt het de hele dag én nacht. Je gebruikt het taps toelopende sponsje om je wenkbrauw te kleuren, daarna breng je je wenkbrauw in vorm met het borsteltje en maak je look af met de prachtige highlighter op het wenkbrauwbot. De Brow Intensity is long-lasting en smudge-proof en er zijn 5 kleuren; van diepzwart tm lichtblond.

Ik heb de Sleek MakeUP opgestuurd gekregen voor een test en nu ga ik volgende week naar Curacao dus kan ik gelijk mooi testen hoe hij houdt tijdens het zwemmen, transpireren en zonnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?