You are here: Home » Fashion » Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door

Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door

geschreven door Constance

Al sinds een paar jaar zijn Testman en ik ‘fan’ van regenkleding! Maar dan wel regenkleding van het Deense merk RAINS.

Wil je dit festivalseizoen droog én stylish en hip doorkomen dan moet je echt een regenjas (of een van de andere accessoires) van RAINS aanschaffen. RAINS heeft heel veel verschillende modellen regenjassen, poncho’s en jacks, in mooie kleuren, en deze zijn allemaal gemaakt van een nieuw soort kunststof waardoor ze volledig waterdicht zijn, maar je gaat er niet vreselijk in zweten.

Er is een dames-, heren, unisex- en kindercollectie (SWAYS) en wil je dat je kleding en toilettas ook droog blijven, dan kan je je outfit matchen met een bijpassende (reis)tas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?