Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac
  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
  • L’Occitane Adventskalenders L’Occitane Adventskalenders
shoppen

L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging

Herken je het heerlijke gevoel van een koele bries in je haar, het geluid van golven op het strand? En geeft je dat een heerlijk gevoel? Nu kan je dit ook onder de douche ervaren met de nieuwe Pure Freshness Exfoliating Cream, van L’Occitane, en hiermee
wordt je hoofdhuid opgefrist met een koele energieshot.

De lichte scrub verwijdert de dode cellen die de hoofdhuid kunnen verstikken en geeft je een intens schoon gevoel dat langdurig blijft! Want goed voor je hoofdhuid zorgen is belangrijk voor haar dat er goed uitziet. Geef jouw hoofdhuid dus wat extra liefde met deze exfoliërende crème, die een mix van vijf opwekkende essentiële oliën bevat.

Je kunt het gebruiken ter vervanging van je shampoo of als pre-shampoo voor een intens schoon gevoel. Het dagelijkse vuil en dode cellen worden grondig verwijderd.
Het frisse gevoel begint direct tijdens dit ontspannende moment terwijl je de lichte scrub met je vingers inmasseert en met de frisse geur van mint, tijm, lavendel, grapefruit en ceder. Een formule die plantaardige azijn met zijn zuiverende eigenschappen combineert met de exfoliërende werking van natuurlijk zeezout. Al na 1 keer voelt je hoofdhuid schoner en je haar heerlijk luchtig. Na een maand is het resultaat duidelijk: het haar is luchtiger, glanst meer en blijft langer schoon.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?