Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
  • Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara
  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Stralend de lente van 2019 in met CATRICE Stralend de lente van 2019 in met CATRICE
  • Wat worden de reistrends voor 2019? Wat worden de reistrends voor 2019?
shoppen

Make-up on the go by essence

Waarschijnlijk heb je al vakantieplannen of misschien ga je wel naar een paar festivals, maar het zonnetje schijnt in ieder geval en de temperatuur stijgt, maw. het is zomer. En of je nu gaat picknicken in het park, een boottochtje met vriendinnen, ijsjes eten op de boulevard of lekker zonnen op het strand, je wilt er toch goed uitzien. essence heeft daarom een paar handige make-up on the go producten voor je die ideaal zijn voor als je lekker onderweg bent!

Klontjes en wilde wenkbrauwen verleden tijd met de 2-in-1 lash & brow comb. Dit praktische 2-in-1 wimper- en wenkbrauwborsteltje voegt twee handige beautytools samen tot 1 product en is verpakt in een handig etui, dus ideaal voor onderweg.

Al je cosmeticapotloden slijpen in een oogwenk doe je met de duo sharper. Deze handige puntenslijper heeft twee kanten, eentje voor dunne en een voor jumbo potloden. Binnen een mum van tijd hebben je potloden een geweldige punt en zijn ze klaar voor gebruik.

Met de hartvormige concealer & make-up sponges is het nauwkeurig aanbrengen van een concealer en andere make-up super simpel. De hartvormige sponsjes zijn klein, kunnen in tweeën gedeeld worden en brengen alles streepvrij aan.  De druppelvorm kan zelfs de huid rond de ooghoeken en neus bereiken.


Als je onderweg bent, zijn verzorgde, glossy lippen een must. Je weet immers maar nooit wie je tegenkomt. De glossy kiss lipbalms hebben een ultralichte, verzorgende formule, geven je lippen een prachtige glans en zijn verkrijgbaar in verschillende lekkere fruitsmaken.


Je handen zijn de hele dag in beweging en daarom is het belangrijk dat je ze goed verzorgt. De super rich super soft hand cream is een rijke, niet-vette handcrème met sheaboter die de huid intensief verzorgt en zorgt voor gladde, zachte handen. Deze crème heeft een handig zakformaat en ruikt ook nog eens heerlijk naar fruit en bloemen.

Ook als je ‘on the go’ bent, is het fijn als je al je make-up spulletjes bij de hand hebt. Dit leuke make-up tasje is perfect om al je favorieten in op te bergen. Dit make-up tasje gaat bovendien eenvoudig mee in je handtas.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?