You are here: Home » Beauty » Make-up on the go by essence

Make-up on the go by essence

geschreven door Constance

Waarschijnlijk heb je al vakantieplannen of misschien ga je wel naar een paar festivals, maar het zonnetje schijnt in ieder geval en de temperatuur stijgt, maw. het is zomer. En of je nu gaat picknicken in het park, een boottochtje met vriendinnen, ijsjes eten op de boulevard of lekker zonnen op het strand, je wilt er toch goed uitzien. essence heeft daarom een paar handige make-up on the go producten voor je die ideaal zijn voor als je lekker onderweg bent!

Klontjes en wilde wenkbrauwen verleden tijd met de 2-in-1 lash & brow comb. Dit praktische 2-in-1 wimper- en wenkbrauwborsteltje voegt twee handige beautytools samen tot 1 product en is verpakt in een handig etui, dus ideaal voor onderweg.

Al je cosmeticapotloden slijpen in een oogwenk doe je met de duo sharper. Deze handige puntenslijper heeft twee kanten, eentje voor dunne en een voor jumbo potloden. Binnen een mum van tijd hebben je potloden een geweldige punt en zijn ze klaar voor gebruik.

Met de hartvormige concealer & make-up sponges is het nauwkeurig aanbrengen van een concealer en andere make-up super simpel. De hartvormige sponsjes zijn klein, kunnen in tweeën gedeeld worden en brengen alles streepvrij aan.  De druppelvorm kan zelfs de huid rond de ooghoeken en neus bereiken.


Als je onderweg bent, zijn verzorgde, glossy lippen een must. Je weet immers maar nooit wie je tegenkomt. De glossy kiss lipbalms hebben een ultralichte, verzorgende formule, geven je lippen een prachtige glans en zijn verkrijgbaar in verschillende lekkere fruitsmaken.


Je handen zijn de hele dag in beweging en daarom is het belangrijk dat je ze goed verzorgt. De super rich super soft hand cream is een rijke, niet-vette handcrème met sheaboter die de huid intensief verzorgt en zorgt voor gladde, zachte handen. Deze crème heeft een handig zakformaat en ruikt ook nog eens heerlijk naar fruit en bloemen.

Ook als je ‘on the go’ bent, is het fijn als je al je make-up spulletjes bij de hand hebt. Dit leuke make-up tasje is perfect om al je favorieten in op te bergen. Dit make-up tasje gaat bovendien eenvoudig mee in je handtas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com