You are here: Home » Beauty » V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept

V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept

geschreven door Constance

V 10 Plus komt met 10 verschillende serums die heel gemakkelijk toe te voegen zijn aan je dagelijkse beauty routine. Met een stralende, gezonde en jonge huid als resultaat. De serums zijn afkomstig uit Japan waarbij er gebruik wordt gemaakt van eeuwenoude Aziatische wijsheid, in combinaties met hedendaagse innovativiteit op het gebied van schoonheid.

De V 10 Plus serums zorgen voor een duidelijk resultaat na 10 dagen en doen dit met 10 eigenschappen. De serums bevatten geen parabenen, kleurstoffen, minerale oliën en chemische geurstoffen. Ze zijn geheel op waterbasis en dermatologisch getest. Ontwikkeld en geproduceerd in Japan; voorloper op het gebied van skincare en beauty- producten. Door het brede aanbod aan serums kan het geheel aangepast worden voor elk huidtype. Het oog wil ook wat: de serums komen in een regenboog aan kleuren waarbij gebruik gemaakt is van kleurtherapie. Zo word je gelukkig van de kleur roze, voel je, je vernieuwd door de kleur groen en creëert de kleur paars een elegante atmosfeer.

En dit zijn die 10 toppers; Amino, Biocel, Ceramide, Collageen, Hyaluron, Zoethout, Pycnogenol, Quasi, Vitamine A en Vitamine C serum
.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?