You are here: Home » Ladygadgets » Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis

Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis

geschreven door Constance

Ik ben zelf een fan van ‘zachte’ koffer en daarin ben ik blijkbaar niet de enige want Samsonite heeft een nieuwe softside serie geïntroduceerd, de Memphis collectie.

De Memphis collectie biedt een compleet assortiment van tassen en bijbehorende, stijlvolle koffers die je overal mee naartoe kunt nemen. Het materiaal is duurzaam en eigentijds, perfect voor de ervaren reiziger die houdt van een strak design.

Memphis onderscheidt zich met zijn moderne uitstraling en hoogwaardige details. Het gebruik van de kwalitatieve stof met regen en vlek afstotende VAC coating zorgt ervoor dat de Memphis collectie er mooi blijft uitzien. De koffers en tassen zijn er in  zwart en olijfgroen, zodat je je tassen en koffers kunt combineren met kleding en andere bagage items voor een onderscheidende look. Je kunt kiezen uit een toilettas, een reistas of reistas op wielen, een schoudertas, een Rolling Tote en 3 verschillende maten Spinners.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com