You are here: Home » Beauty » HEMA BEAUTY lanceert 6 limited edition neon nagellak kleuren

HEMA BEAUTY lanceert 6 limited edition neon nagellak kleuren

geschreven door Constance

Onze nagels zijn dé ideale manier om eens lekker mee te experimenteren, dmv. kleur en prints. En vandaag, met de lente voor de deur lanceert HEMA BEAUTY 6 nieuwe neon nagellak kleuren. Met deze opvallende limited edition lakken stelen jouw nagels op elk feestje de show. Om een echt neon-effect te creëren is er een speciale basecoat en de topcoat zorgt voor extreme glans. De nieuwe neon lakjes liggen vanaf vandaag in het HEMA beauty-schap, maar op = op.

Waar veilige nude kleuren het straatbeeld domineerden, wordt de trend dit voorjaar weer feller dan fel! De gloed van neon verlichtte menig catwalk en opvallende nagels zijn helemaal terug. Mix de nieuwe HEMA nagellak kleuren in zomerse nail art of ga voor effen nagels in neon.
Pas de kleur aan op je stemming en stap in de spotlights, van vrolijk felgeel tot sprekend knalpaars. De nieuwe limited editions van HEMA hullen jouw nagels in neon en zijn onmisbaar op elk feestje of festival. De verschillende tinten zorgen voor een ware kleurexplosie op je nagels en bezorgen je een instant happy-gevoel.

De neon nagellak is verkrijgbaar in zes kleuren: Geel, Groen, Oranje Roze, Fuchsia en Paars. Bij deze neon-lancering introduceert HEMA een speciale base- en topcoat. De basecoat zorgt voor een echt neon-effect en een optimale kleurintensiteit. Door de speciale topcoat over de kleur heen aan te brengen, krijgen jouw nagels extreme glans.

Hoe lak je de mooiste neon nagels?
Gebruik de nieuwe basecoat neon nailpolish om het echte neon-effect te creëren.
Breng twee laagjes neon nagellak aan voor het beste resultaat.
Geniet nog langer van je mooi gelakte nagels en geef ze extra glans met de nieuwe topcoat neon nailpolish.
Breng na het lakken de quick dry drops aan om het drogen van de nagellak te versnellen.
Extra beautytip:
Is een complete hand in knalkleuren te heftig voor jou? Lak je nagels dan in een zachte pasteltint of nude kleur van HEMA, op één nagel van elke hand na. Deze geef je wel een felgekleurd laagje! Zo trekken je nagels alsnog de aandacht, maar blijft het effect subtiel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com