You are here: Home » Gadget nieuws » Moto introduceert 2 nieuwe premium Moto Smartphones

Moto introduceert 2 nieuwe premium Moto Smartphones

geschreven door Constance

Het telefoonmerk Motorola (tegenwoordig bekend als Moto en onderdeel van Lenovo) heeft 2 nieuwe Moto Smartphones gelanceerd, de Moto G5 en de Moto G5 Plus en beiden hebben premium ‘features’ maar ook een opvallende nieuwe look.

Nu vraag je je misschien af wat zijn premium features? Uit de Global Mobile Value Index, een onderzoek onder maar liefst 12.000 volwassenen in 9 landen, worden de levensduur van de batterij, kwaliteit van de camera, uitzonderlijke schermkwaliteit en beeldweergave als kenmerkend voor een premium smartphone gezien en een meerderheid is bereid om hiervoor meer te betaleren. Zo wil 76% best extra geld uitgeven voor een smartphone met een batterij die het lang uithoudt en verklaart 66% geld over te hebben voor een verbeterde camera die schilderachtige momenten haarscherp kan vastleggen.

De nieuwe Moto G5 heeft een metalen huis ‘Lunar Grey’ en ‘Fine Gold’. Het slanke, aluminium design is gebaseerd op klantvoorkeur want in de keuze tussen plastic, glas of metaal, heeft 48% een voorkeur voor metaal. De smartphone is voorzien van een 2800 mAh batterij, die je van ’s morgens tot ’s avonds kunt gebruiken zonder op te laden. De 10W snellader laadt de Moto G5 op in slechts enkele minuten. De krachtige 1.4 GHz octa-core processor geeft je razendsnel toegang tot foto’s, apps en alles daartussen, zonder vervelende haperingen of vertraging. Verder is de nieuwe Moto G5 voorzien van een vingerafdruklezer en een 13MP camera met fasedetectie voor een snellere scherpstelling van foto’s.

De nieuwe Moto G5 Plus heeft hogere snelheden en de meest geavanceerde camera. De Moto G⁵ Plus biedt de meest geavanceerde 12MP camera in zijn klasse. Het is de eerste Moto G⁵ Plus met Dual Autofocus Pixels en stelt in een oogwenk het doelwit scherp, zodat je nooit meer het perfecte shot hoeft te missen. Door gebruik te maken van 10 keer meer pixels op de sensor, kun je je nu tot 60% sneller focussen op het voorwerp dat je wilt vastleggen dan met de Moto G4 Plus. Dankzij een groot f/1.7 diafragma en grotere pixels wordt er meer licht doorgelaten, waardoor het ook mogelijk is om goede foto’s in het donker te maken. De Moto G5 Plus heeft een 3000 mAh all-day batterij en en de TurboPower snellader zorgt voor een batterijduur van 6 uur in slechts 15 minuten. De 2.0 GHz octa-core processor en 4G LTE van de Moto G5 Plus zorgen voor een soepel gebruik van onder andere apps. Verder is Moto Display is één van de meest populaire Moto Experiences en geeft je automatisch een voorvertoning van de notificaties, zonder dat je je smartphone hoeft te ontgrendelen. De Moto G5 Plus komt ook met Moto Actions en bevat één nieuwe experience, namelijk de One Button Nav. Hiermee kun je, met behulp van de vingerafdruklezer, snel navigeren door verschillende schermen. Tot slot, met de Google Assistant kun je berichten verzenden, bellen, navigeren, dagelijkse taken beheren en nog veel meer, simpelweg door het indrukken van de Home-knop.

In Nederland is de Moto G5 (3GB) met dual sim deze maand beschikbaar (€ 199,-). En de Moto G5 Plus, met dual sim, ligt halverwege de lente in de winkel (€ 279,-).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com