You are here: Home » Beauty » Exclusief bij Douglas; M.A.C. MakeUp Art Cosmetics

Exclusief bij Douglas; M.A.C. MakeUp Art Cosmetics

geschreven door Constance

De Make-up masters Kabuki, James Kaliardos en Diane Kendal zijn verantwoordelijk voor vele beauty looks. Ze hebben nu hun krachten gebundeld met M·A·C Cosmetics en hebben alle 3 een individuele make-up collectie ontwikkeld die vanaf half maart 2017 exclusief verkrijgbaar zijn bij Douglas.

De 3 make-up artists Kabuki, James Kaliardos en Diane Kendal zijn al jaren onderdeel van de M∙A∙C familie en zijn verantwoordelijk voor de meest prachtige looks tijdens verschillende fashion shows en zijn het brein achter verschillende campagnes van M∙A∙C. En een logisch vervolg hierop is een samenwerking tussen M∙A∙C en deze professionals die elk hun individuele make-up persoonlijkheid in een collectie van 50 nieuwe producten hebben vastgelegd.

De make-up artist Kabuki heeft alle vrijheid gekregen voor zijn eigen collectie en wensenlijst en dat komt tot uiting in de kleuren, texturen en de draagbaarheid van zijn producten.

De collectie van James Kaliardos is geïnspireerd op het grote scala aan kleuren van M.A.C. en hiermee kan elke vrouw mooi en vol zelfvertrouwen de straat op, ook omdat je je look eenvoudig kan perfectioneren.

En Diane Kendal heeft al op verschillende manieren met M.A.C. samengewerkt en haar collectie is een mooie aanvulling op de producten van Kabuki en James Kaliardos.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com