Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
shoppen

Philips lanceert de Philips OneBlade shaver

Philips heeft een nieuwe male grooming tool ontwikkeld, de Philips OneBlade. En met deze multifunctionele tool kunnen mannen iedere gewenste look kunnen creëren. Een baard of snor? Scherpe contouren of juist alles eraf? De OneBlade is geschikt voor alle haarlengtes, maw. scheren, trimmen en stylen, dat gaat eenvoudig en snel zonder de huid te beschadigen.

Mannen over de hele wereld zijn massaal gestopt met scheren; nog maar 9% van de mannen tussen de 18-24 jaar scheert zich dagelijks. Daar staat tegenover dat verschillende baard- en haarstijlen normaler zijn dan ooit. Stoppels en baardjes zijn de nieuwe norm. Met name mannen onder de 35 jaar wisselen regelmatig van stijl. Bovendien willen de heren de vrijheid om een stijl te kiezen die op dat moment bij ze past en dat is vaak nog een heel gedoe.

Met slechts één blade kan iedere stijl gecreëerd worden. Het mesje maakt 200 bewegingen per seconde en scheert net zo gemakkelijk door lange krullen als een korte coupe. Het product is zowel droog als nat te gebruiken en zorgt op comfortabele wijze voor een trendy eindresultaat. Doordat OneBlade niet te dicht op de huid scheert, behoren wondjes of een geïrriteerde huid tot het verleden.

Philips OneBlade wordt geleverd met 3 verschillende opzetkoppen, een waterbestendig handvat en een oplaadbare batterij. Het scheermesje is vervangbaar en gaat tot wel 4 maanden mee.

[youtube]https://youtu.be/fLKv801eDgE[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?