You are here: Home » Wonen » Flexa Powerdek Magic Dry muurverf

Flexa Powerdek Magic Dry muurverf

geschreven door Constance

Wie herkent dit niet? Je witte muur of plafond heeft een opfrisbeurt nodig maar je hebt eigenlijk niet de tijd hiervoor, behalve ’s avonds. Maar als je ’s avonds aan de slag gaat kan je niet goed zien waar je bent gebleven. (En dit geldt ook voor overdag, als het een beetje somber weer is.) Flexa komt met de oplossing: Flexa Powerdek Magic Dry. Je brengt het aan in lichtroze en het droogt op naar wit. Je weet dus precies waar je gebleven bent met schilderen.

Veel muren en plafonds in Nederland zijn wit. En bij het schilderen van wit over wit zie je niet precies waar je een laag hebt aangebracht. Waardoor je soms delen van muren dubbel doet of juist mist. Dit geeft lelijke strepen. Daarnaast is het tijdrovend én levert het geen mooi strak resultaat op. Met Flexa Powerdek Magic Dry heb je daar dus geen last meer van, zelfs als je schildert bij schemer en kunstlicht. Handig als de tijd je overdag ontbreekt. Je hoeft je verfklus dus niet uit te stellen tot je een dag vrij hebt.

Aan Flexa Powerdek Magic Dry is een speciale stof met een roze kleur toegevoegd die vervliegt als er zuurstof bijkomt. Als je de emmer opentrekt, zie je dat de verf lichtroze is. Na het aanbrengen verandert de kleur van de verf in 45-60 minuten zodat het geschilderde oppervlak wit is. Of crème, want het product is er naast ‘Wit’ ook in ‘RAL 9010’. Flexa Powerdek Magic Dry heeft voldoende droogtijd nodig om de roze stof te verliezen. Daarom gebruik je voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer, Flexa Powerdek Badkamers & Keukens.

[youtube]https://youtu.be/T1th1ZbG0wI[/youtube]

Gerelateerde artikelen

2 reacties

El 27 februari 2017 - 09:40

Ideaal, geen lelijke strepen meer

Reageer
Danny 4 maart 2017 - 09:13

I’d like to find out more? I’d like to find out some additional information.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com