You are here: Home » Beauty » Etos lanceert nieuwe zepen

Etos lanceert nieuwe zepen

geschreven door Constance

Zeep saai of ouderwets? Niet als je de nieuwe zepen van Etos ontdekt! Etos lanceert een geheel nieuw zeep-assortiment, met producten die niet alleen een fantastisch schoon en fris gevoel geven, maar ook nog eens overheerlijk ruiken.

unnamed

Hoe fijn als je handen én lekker ruiken én fris en schoon aanvoelen. Etos biedt nu een uitgebreid nieuw assortiment zeepproducten met keuze uit maar liefst 8 heerlijk geurende hand soaps, 3 soorten zeepblokken en een desinfecterende hand gel en hand soap. Etos heeft ook aan de gevoeligehuid gedacht door tevens een ultra sensitive variant
in de lijn op te nemen.

De kunst van het zeep maken is al 5000 jaar oud. De oude Babyloniërs en Egyptenaren mengden al dierlijke en plantaardige vetten met as of alkaline zout tot een zeepachtige substantie. Het werd gebruikt tegen huidaandoeningen en voor het reinigen van wol en katoen voor de textielindustrie.

Dagelijks je handen reinigen en verzorgen wordt een feestje met de nieuwe producten uit het Etos zeepassortiment. Met keuze uit diverse varianten en geuren, variërend van lekker zoet tot bloemig en fris, is er voor iedereen wel een favoriet!

Heerlijk geurend, handgemaakte zeepblokken die bestaan uit 80% olijfolie voor extra zachte en verzorgde handen. Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: Lavendel (verrijkt met lavendelbloesem), Flower (verrijkt met calendula) en Olive (met Dode Zee zout).

001637110_002_1637110

De Etos hand soap is er in maar liefst 8 verschillende geuren; Ginger & Green tea, Orange & Grapefruit, Coconut & Almond, Aloe vera, Honey & Fig, Lotus & Waterlily, Cederwood & Rosemary en Sensitive silk. Verder is er nog de Etos hygiene soap anti-bacterieel en de Etos hygiene gel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?