You are here: Home » Accessoires » Philips wenst je Happy Valentine

Philips wenst je Happy Valentine

geschreven door Constance

Natuurlijk kan je je geliefde, met Valentijndsdag, verwennen met een bos bloemen, een doos chocolade of een romantisch etentje maar Philips heeft ook een aantal mooie, fijne én handige verzorgingsproducten waarmee je je Valentine (m/v) zeker kan verwennen.

Valentijn_PR_animatie_noshield_groot

 

Philips VisaPure Advanced Sensitive heeft een het slim elektrische opzetborsteltje, en hiermee past de VisaPure zich aan op jouw huid, en dat geldt zelfs de meest gevoelige en snel geïrriteerde huid. De haartjes zijn zo zacht, dat je de VisaPure dagelijks kunt gebruiken. Naast het reinigingsborsteltje zit er ook een massagekop bij en een opzetkopje voor een korte, verfrissende massage rond je ogen. Hierdoor is je huid schoon, goed doorbloed en neemt het crèmes beter op.

VisaPure_SC5363-10_6

De Philips Sonicare DiamondClean (ik poets hier zelf al jaren mee) geeft je een gezonde mond, met schone, witte tanden en een stralende lach. En ook het design van deze borstel is erg mooi, want naast zwart, wit, amethyst en roze kan je nu ook kiezen voor de nieuwe roségouden kleur. Deze heeft ook het speciale oplaadglas en verschillende standen om je tanden te reinigen, te polijsten, witter te maken, een speciale stand die zacht is voor je tandvlees en eentje voor de gevoelige tanden.

DiamondClean_Rosegold_HX9312-04_1

En wil je de man van je leven verwennen met een baardtrimmer dan wel graag eentje die geen rommel achterlaat. De nieuwe baardtrimmer van Philips met vacuümsysteem zuigt de haartjes op terwijl je trimt. De mesjes zijn dubbelgeslepen voor een goed en snel resultaat en met de precisietrimmer kom je zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken.

BeardTrimmer_BT7220-15_1

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com