You are here: Home » Eten & koken » My Worst Hangover Muesli

My Worst Hangover Muesli

geschreven door Constance

Afgelopen kerstdagen toch te diep in het glaasje gekeken of weet je dat je je op 1 januari as niet echt fris en fruitig gaat voelen? Maw. nu heb je last van de bekende ‘day after’. Die was je even vergeten. Je lichaam schreeuwt om koolhydraten en de verleiding is groot om een pizza met alle mogelijke toppings te bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook een kom mymuesli nemen.

myworsthangovermuesli-mood-se

Speciaal voor the day after heeft mymuesli namelijk de My Worst Hangover Muesli. Deze muesli bevat heerlijke ingrediënten zoals abrikoos, mango en gojibes, die je helpen om er weer helemaal boven op te komen na een nacht met weinig slaap. De yoghurt-sinaasappel crunch en duindoorn zorgen ervoor dat je immuunsysteem weer op rolletjes loopt. Want wat is er nu fijner dan alsnog je dag gezond en energiek te beginnen? Ingrediënten: yoghurt-sinaasappel-crunchy, abrikozen, vijgen, chia zaadjes, goji bessen, mango.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com