You are here: Home » Shoppen » Winkelen op 2e Kerstdag

Winkelen op 2e Kerstdag

geschreven door Constance

 

Wil je vandaag (2e Kerstdag) niet bij je ouders en/of schoonouders aan de Kerstdis zitten?

kerstsfeer

Pak de auto en rij even naar België. Je kunt nl. vandaag gewoon gaan winkelen in Antwerpen en Brussel. Alle winkels zijn open en ook kan je naar verschillende Kerstmarkten. Dit geldt natuurlijk ook voor andere Belgische steden zoals Brugge, Gent en het outletshoppingcentrum Maasmechelen Village. Ook Designer Outlet Roermond en Bataviastad zijn vandaag open.

Of ga woonshoppen! Door heel Nederland zijn heel veel Woonmalls, woonboulevards en woonwinkels open. Wil je zeker weten welke winkels er bij jou in de buurt open zijn? Kijk op deze site voor alle informatie.

En in heel veel winkels heerst er een gezellige kerstsfeer dus je hoeft je niet te vervelen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?