Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven
  • Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl
  • Haal de Kerstster in je huis Haal de Kerstster in je huis
  • Wonen in een kasteel? Dat kan! Wonen in een kasteel? Dat kan!
  • IKEA helpt je met de wintertijd IKEA helpt je met de wintertijd
shoppen

Winkelen op 2e Kerstdag

 

Wil je vandaag (2e Kerstdag) niet bij je ouders en/of schoonouders aan de Kerstdis zitten?

kerstsfeer

Pak de auto en rij even naar België. Je kunt nl. vandaag gewoon gaan winkelen in Antwerpen en Brussel. Alle winkels zijn open en ook kan je naar verschillende Kerstmarkten. Dit geldt natuurlijk ook voor andere Belgische steden zoals Brugge, Gent en het outletshoppingcentrum Maasmechelen Village. Ook Designer Outlet Roermond en Bataviastad zijn vandaag open.

Of ga woonshoppen! Door heel Nederland zijn heel veel Woonmalls, woonboulevards en woonwinkels open. Wil je zeker weten welke winkels er bij jou in de buurt open zijn? Kijk op deze site voor alle informatie.

En in heel veel winkels heerst er een gezellige kerstsfeer dus je hoeft je niet te vervelen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?