Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Ontwerp je eigen schoenen bij Lise’s schoenenworkshop

Als echte schoenenaddict werd ik erg blij van het bericht dat Lise mij stuurde, want bij haar kan je nl. een workshop volgen waarbij je eigen schoenen kan maken! En bij Lise’s schoenenworkshop kan je kiezen uit verschillende soorten workshops.

lises-workshop

Zo is er de mocassin workshop waarbij je in 7 uur lekkere warme wintermocassins met schapenvacht kan maken, of mocassins met het bekende stiksel of een paar sloffen. In slechts 3 uur kan je ook babyschoentjes maken en dat geldt ook voor het updaten van een oud paar van schoenen waarvan je geen afstand kan doen.

kinderschoenen

En ga je binnenkort trouwen en wil je een paar exclusieve trouwpumps onder je jurk? Schrijf je dan in voor de speciale 5 daagse workshop. Je voeten worden opgemeten en er wordt een leest van jouw voeten gemaakt en daarna een proefschoen, zodat je zeker weet dat de schoenen ook perfect passen. Daarna ga je, onder begeleiding van een ervaren designer, je eigen maatschoen ontwerpen en maken. Ondertussen leer je over ontwerpen, werken met leer en het ambacht van schoenmaken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?