You are here: Home » Accessoires » Kerstcadeautip; Leren accessoires van Decoded

Kerstcadeautip; Leren accessoires van Decoded

geschreven door Constance

Ik heb een leuke kerstcadeautip voor jullie. Zoek je een mooie leren accessoire voor je smartphone, tablet, of laptop, ga dan naar de webshop van Decoded. En Decoded is een accessoire merk van Nederlandse bodem en zij ontwerpen lederen bescherming waarbij de focus ligt op reizen en mobiliteit.

decoded-sfeer

Hun nieuwste lijn is geproduceerd van het beste ‘full grain leather’ en deze is er een aantal mooie kleuren, zoals nude en fel rood. En behalve een backcover en de standaard wallet zit er in deze collectie ook een 2 in 1 wallet en dit is een wallet met uitneembare backcover.

2-in-1-wallet

De collectie is bedoeld voor Apple producten en deze maand is er een speciale kortingsactie voor (bijna) alle rode artikelen en van elk verkocht product uit deze serie doneert Decoded euro 5 aan de Daniel den Hoed kliniek.

decoded-macbook-air

 

Ben je een jeans fan? Dan is de gehele collectie gemaakt van Japanse Denim echt iets voor jou; er is een iPhone hoesje, een iPad cover maar ook lekkere grote rugzak in deze serie.

denim_collection

 

Natuurlijk heb ik zelf ook een hele mooie (rode) iPad 4 hoes opgestuurd gekregen en maar ook de wallet (met stoere studs) waar je niet alleen geld maar ook je smartphone in kwijt kunt, heeft mijn hart gestolen.

zipwallet

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com