You are here: Home » Kindergadgets » Kerstcadeautip; Philips Sonicare for Kids K3

Kerstcadeautip; Philips Sonicare for Kids K3

geschreven door Constance

Wil je dat je kind ook goed leert tandpoetsen? Dat is niet altijd even gemakkelijk en daarom wil Philips Sonicare for Kids dit graag op een leuke manier, spelenderwijs een gezonde poetsroutine aanleren. Met de nieuwe Philips Sonicare for Kids K3 elektrische tandenborstel kunnen ouders erop rekenen, dat hun kinderen nog beter zelfstandig hun tanden poetsen. Met de mooie glimlach van Hanne, Marthe en Klaartje, wordt het poetsmoment echt een feest!

hx6311_k3-u1p-global-001

Deze innovatieve sonische elektrische tandenborstel helpt kinderen om consequent goed te poetsen en zorgt zo voor een gezond gebit en een stralende lach. Philips Sonicare for Kids is uitgerust met de gepatenteerde Sonicare-technologie, waarvan klinisch is aangetoond dat er 75% meer plaque wordt verwijderd op moeilijk bereikbare plekjes dan met een traditionele kindertandenborstel.

De KidPacer is een functie die kinderen stimuleert om de door tandartsen aanbevolen twee minuten poetsen vol te maken: elke 30 seconden klinkt er een piepje, dat aangeeft wanneer een ander deel van het gebit aan de beurt is. Zo komen alle tanden en kiezen aan bod. Met de KidTimer wordt de poetstijd gedurende 90 dagen langzaam verlengd totdat de twee minuten is bereikt. Zo wordt het een gezonde en natuurlijke gewoonte.

De Sonicare for Kids heeft een gekleurde ergonomische handgreep en wordt nu exclusief geleverd met K3 stickers om het frontje aan te passen en verschillende stickers om de tandenborstel verder op te vrolijken, zodat K3-fans de borstel aan hun eigen persoonlijkheid kunnen aanpassen. K3 maakt het tandenpoetsen leuker en stimuleert kinderen om langer te poetsen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com