You are here: Home » Shoppen » Element hotel Amsterdam zorgt voor kerstsfeer in je hotelkamer

Element hotel Amsterdam zorgt voor kerstsfeer in je hotelkamer

geschreven door Constance

Zoals jullie weten ben ik ook stewardess en dit jaar ben ik met Kerst aan het werk, Taipei deze keer. En wil je toch een beetje kerstsfeer in je hotelkamer brengen dan moet je toch echt wel wat van huis meenemen, zoals een minikerstboompje of een kerstslinger. Bij het Element Hotel Amsterdam hebben ze hiervoor de ‘swop shop’ bedacht, speciaal voor iedereen die met Kerst in hun hotel verblijft.

wp_20161212_17_40_15_pro

Het Element Hotel is ingericht voor iedereen die langer dan een paar nachten verblijven in Amsterdam. en speciaal voor deze decembermaand is de pop-up ‘swop shop’ geopend. Je kunt hier kerstitems lenen om je hotelkamer feestelijk op te tuigen. En ‘swop shop’ maakt hun gasten ook mogelijk onderling spullen te ruilen of door te geven , in het kader van ‘gifting’.

De ‘swop shop’ zit in de lounge van het hotel en is een kast van enkele meters lang. Deze is gevuld met allerlei soorten kerstaccessoires: van kerstbomen, kerstballen, sfeerlichtjes en pieken, tot kerstige kaskrakers, winterpantoffels en warme spreien. En je kan ook, bij het uitchecken, zelf je eigen kerstspullen achterlaten om hier weer andere gasten een plezier mee te doen. Bovenop de ‘swop shop’, voor een extra kerstgevoel, zal op Kerstavond de ‘don’t disturb’-magneet plaatsmaken voor een rood-witte kerstsok, waarin iedere gast op Kerstochtend een mooie verrassing kan verwachten.

Ik heb, afgelopen maandagnacht, een nachtje in het Element Hotel Amsterdam overnacht en mijn kamer was al helemaal in kerstsfeer ingericht. Elke kamer heeft ook een eigen keuken, dus je kan ook prima zelf iets klaar maken en het ontbijt is altijd inclusief. En dit hotel is ideaal voor alle shopaddicts, want winkelcentrum Gelderlandplein zit aan het hotel vast, je loopt vanuit de lobby zo de mall in.

wp_20161212_16_41_16_pro

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com