Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
  • LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie! LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie!
  • Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy
shoppen

Christmas Luxury by CATRICE

Over 2 weken is het Kerst en dat betekent versierde kerstbomen, vrolijke kerstmuziek, kerstverlichting in de straten en natuurlijk de nodige diners en feestjes. Maar ook de tijd om lekker uit te pakken met de mooiste outfits en bijpassende make-up, want op dit soort momenten wil je er natuurlijk stralend uitzien. CATRICE heeft speciaal voor de feestdagen een make-up look gecreërd waarmee je de show steelt bij iedere gelegenheid. Ben je nog op zoek naar een kerstcadeautje? Deze Christmas Luxury producten zijn ook erg leuk als presentje onder de kerstboom.

040 Perlez-vous Fran ais?

Tijdens de Kerstdagen heb je niet veel tijd om je make-up bij te werken. Een mascara die lang blijft zitten en niet uitloopt is dan een absolute must-have. Met de Prêt-à-Volume Smokey Mascara Waterproof geef je je wimpers een diepzwarte kleur, veel volume en heb je geen last van klontjes. De mascara voelt bovendien fluweelzacht aan en blijft tot wel 18 uur zitten.

010 Waterproof

Een beetje goud in je Kerstlook is een pré. De Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow met de innovatieve en crèmige poedertextuur heeft een hoge kleurintensiteit, voelt vederlicht aan en geeft een glamoureuze touch aan je ogen.

champagner, rose, bronze

Highlights mogen niet ontbreken in een Kerstlook. De Deluxe Glow Highlighter met 3 verschillende highlightkleuren in champagne, roze en brons geven je huid een natuurlijke glans. De extreem zachte poeder bevat glansdeeltjes die reflecteren in het licht en zorgen voor een ultieme glow.

En ga je kussen onder de mistletoe, dat doe je met de Shine Appeal Fluid Lipstick Intense. Deze gloss is een echte eyecatcher met z’n rijke kleur en intensieve glans. Het geeft je onweerstaanbare, kusbare lippen en maakt je make-up look compleet.

En wil je je nagels matchen met je LBD? De Noir Noir Lacquer biedt optimale dekking, blijft lang zitten en is voorzien van een kleine paarse touch. Je nagels ogen sexy en chique tegelijk, dus ideaal voor de feestdagen! En scherven brengen geluk deze Kerst met de Broken Glass Effect Top Coat. De glanzende top coat bevat fijne zilveren deeltjes die voor een bijzondere gebroken glas look zorgen op je nagels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?