You are here: Home » HTC » HTC lanceert de HTC Desire 650

HTC lanceert de HTC Desire 650

geschreven door Constance

Helaas net niet op tijd voor onder de boom, maar in begin januari komt HTC met de HTC Desire 650 en voegt daarmee een nieuw toestel toe aan zijn Desire-serie. Met deze telefoon kan je je onderscheiden van de massa, mede door het opvallende ontwerp waarvan de ene helft egaal en de andere helft geribbeld is.

htc-desire-650

 

En mede door dit design, de krachtige camera’s en de sterke audioprestaties is de HTC Desire 650 uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar een mobiele telefoon op maat, in een innovatief en opvallend jasje.

 

Het voor de helft egale en andere helft geribbelde ontwerp is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een verbeterde ergonomie voor comfortabele gebruik. De geribbelde structuur zorgt voor een stevigere grip, waarmee het toestel prettig in de hand ligt. Uiteraard is er altijd kans op stoten en krassen, vandaar dat het 5-inch scherm van de telefoon is uitgerust met het robuuste Corning Gorilla-glas. Tegelijkertijd zorgt het HD 720p-display voor visuele helderheid met levendige kleuren, waardoor favoriete programma’s en video’s op elk gewenst moment in hoge kwaliteit te zien zijn. Met HTC Night Mode biedt het toestel ook een aangename kijkervaring in situaties met weinig licht.

htc-desire-650-zwart

De HTC Desire 650 is uitgerust met een 13MP-camera met BSI-sensor aan de achterzijde van het toestel. Hiermee maak je gedetailleerde foto’s, zelfs bij weinig licht. Verder zorgt de panorama-functie voor het nemen van foto’s tot 180 graden, waarmee de mooiste landschapsfoto’s worden geschoten. De 5MP-camera aan de voorzijde van het toestel zit vol met selfie-functies, waaronder live make-up, automatisch glimlachen en een spraak selfie voor het snel en gemakkelijk vastleggen van plaatjes in hoge kwaliteit. De HTC Desire 650 is voorzien van Google Foto’s en biedt daarmee gratis en onbeperkte opslag in de cloud. Zo hou je voldoende ruimte op hun toestel vrij voor hun overige, dagelijkse activiteiten.

Verder heeft de HTC Desire 650 een Hi-Res Audio certificering. Dit zorgt voor een sublieme audio-ervaring. Dankzij HTC BoomSound, gekoppeld met een hoofdtelefoon, geniet de je van high-definition audiokwaliteit, die je favoriete muziek en/of films nog meeslepender maken en beter tot hun recht laten komen. Google Play Music biedt daarnaast toegang tot een collectie van ruim 50.000 muzieknummers die altijd en overal toegankelijk zijn. Hiermee is de HTC Desire 650 bij uitstek geschikt voor muziekliefhebbers.

De Desire 650 heeft een Qualcomm Snapdragon 400 quad-core processor. Hiermee kunnen meerdere apps tegelijkertijd en zonder problemen gebruikt worden. De HTC Desire 650 heeft een opslag van 16GB en kan tot maximaal 2TB (via microSD) worden uitgebreid.

De HTC Desire 650 is vanaf 3 januari 2017 in beschikbaar in de kleuren Lime Light en Arctic Night en kost slechts 199,- euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com