Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport
  • De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
shoppen

Sans Soucis Outdoor Protection

Het wordt weer kouder weer en in het winterseizoen is jee huid zeer gevoelig en moet ie goed beschermd worden tegen oa. UV-stralen, wind en extreme weersomstandigheden. Koude temperaturen, verwarmingslucht en ijskoude wind trekken het vocht uit de huid. En je huid wordt met Sans Soucis Outdoor Protection verzorgd.

outdoor-protection_24h-care-spf-15

Skin Care SPF 15 is een rijke verzorging met SPF 15 speciaal bedoelt voor extreme weersomstandigheden en UV-stralen. Je droge en geïrriteerde huid wordt weer soepel en zacht. Ook vermindert roodheid en jeuk dankzij de waardevolle, verzorgende ingrediënten. Shea butter stabiliseert de vochtbalans van de huid en beschermt de huid tegen klimaatveranderingen. Hamamelis heeft een verzachtend effect en vermindert roodheid. Avocado olie voorziet de huid van vocht en vermindert lijntjes en rimpels. Vooral geschikt voor de droge tot zeer droge huid en ideaal te gebruiken op wintersport en voor de hele familie!

outdoor-protection_lipbalm-spf-30
Lip Balm SPF 30 beschermt de gevoelige en zeer dunne, kwetsbare huid van de lippen tegen extreem weer en UVstralen. Shea butter stabiliseert de vochtbalans van de huid en beschermt de huid tegen klimaatveranderingen. Duindoornolie heeft waardevolle vetzuren en een intensief verzorgend effect waardoor zelfs de zonbeschadigde huid weer soepel en glad wordt. Kokosolie beschermt en hydrateert de lippen. Ricinusolie heeft ontstekingsremmende, ontgiftende, kalmerende en verzachtende eigenschappen. Een speciale combinatie van fotostabiele organische UV Filters beschermen de huid van de lippen tegen schadelijke effecten van de zon.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?