Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wil je een Babboe elektische bakfiets testen Wil je een Babboe elektische bakfiets testen
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
wonen

Test; Nest Cam Outdoor

Jullie weten dat wij, sinds vorig jaar, de Nest Thermostat en de Nest Cam is in huis hebben. En ook hebben wij de Nest Protect in huis hangen, en dit is de rook- en koolmonoxide meter die zichzelf automatisch test. Maar toch miste er nog iets, en dat was een buitencamera, en daarom komt Nest met de Cam Outdoor.

nest-cam-outdoor

De Nest Cam Outdoor combineert een eenvoudige installatie met permanente beveiliging binnen en buiten. Belangrijke functies en voordelen zijn:

Het weerbestendige ontwerp van de Nest Cam Outdoor maakt hem geschikt voor de zeer uiteenlopende temperaturen en omstandigheden waarmee een buitencamera geconfronteerd wordt.
De installatie van de Nest Cam Outdoor verloopt snel en simpel. Sluit de adapter aan op de camera, steek de stekker in het stopcontact, hang de camera op en je bent klaar. Met een sterke magnetische basis kan hij op nog meer plaatsen veilig worden bevestigd voor het gewenste zicht.
Dankzij de groothoekstand van 130° zie je het hele plaatje in kraakhelder Full HD (1080p). En als het donker is, verlicht Nachtzicht met acht krachtige infrarood-ledlampen alles in beeld. Met de Nest-app kun je de camera overal en altijd bedienen en live videobeelden bekijken.
Videobeelden worden naadloos gestreamd en opgeslagen met behulp van krachtige encryptietechnologie (2048-bit RSA-sleutel met 128-bit SSL-verbinding).
Staat er iemand voor de deur? Zeg iets om zijn aandacht te trekken. Of vertel de bezorger dat hij het pakketje gerust kan achterlaten.
Voor het eerst kunnen Nest Cam-bezitters ook zonder Nest Aware terug in de tijd kijken, dankzij de gratis snapshot-geschiedenis die tot 3 uur terug gaat. Zelfs wanneer een melding is gemist, is er altijd een foto te zien van wat er gebeurd is.

nest-cam-outdoor-app

En heb je een Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor of Dropcam mét een abonnement op Nest Aware, dan profiteer je van continu opnemen in de cloud en intelligente meldingen. De Nest Cam combineert de kracht van de cloud met hoogwaardige algoritmes om nauwkeuriger meldingen te versturen. Met persoonsmeldingen geeft Nest een specifieke waarschuwing zodra het een persoon detecteert en dus bijv. niet bij een hond of auto, zodat meer nadruk wordt gelegd op momenten die ertoe doen.

Natuurlijk kan je, als Nest Cam Outdoor gebruiker, alle beveiligingscamera’s en alle andere Nest-producten bedienen vanuit de gratis Nest app.

[youtube]https://youtu.be/ciuIYGr5bfQ[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?