You are here: Home » Ladygadgets » Mail & Win; McAfee Total Protection & McAfee LiveSafe 2017

Mail & Win; McAfee Total Protection & McAfee LiveSafe 2017

geschreven door Constance

De Sint is nog net in het land en de Kerstman staat al te trappelen om, met zijn slee, het land binnen te reizen. En om dit te vieren mag ik, namens Intel Security, 5 lezers blij gaan maken met het McAfee Total Protection softwareprogramma (twv. euro 42,47) en 5 andere lezers met het McAfee LiveSafe softwareprogramma (twv. euro 89,95).

McAfee_2009_MAT_MiniNF_EN-US_1user_917-1584-00_JB3

En beiden zorgen ervoor dat al jouw devices nog beter beschermd tegen allerlei gevaren van buitenaf dmv.; Real Protect: De anti-malware-engine van de nieuwe generatie combineert beproefde detectiemethoden met een innovatief systeem om malware te identificeren. Cross-device-innovaties: De productserie voor 2017 bevat innovaties in de bescherming van Macs en Android-apparaten, wat resulteert in een detectieresultaat van 100%. Multifactor wachtwoordbeheer: True Key van Intel Security biedt je multifactor-authenticatie waarmee je veilig kunnen inloggen op websites met behulp van unieke biometrische kenmerken, zoals gezichtsherkenning en vingerafdrukken. Nieuwe functies zijn onder andere de mogelijkheid om het masterwachtwoord te resetten en het importeren van gegevens uit andere wachtwoordmanagers.

McAfee_2009_MAT_MiniNF_EN-US_1user_917-1584-00_JB3

Total Protection 2017 heeft ook een aantal nieuwe functies, zoals ouderlijk toezicht en sociale media controles. Anti-virus met web- en wifibeveiliging, en dit houdt je apparaten vrij van virussen en malware. Bestandsvergrendeling, hiermee versleutel je je documenten en sla ze op in een veilige digitale kluis. True Key: je hoeft nooit meer je wachtwoorden te onthouden! True Key herkent je gezicht en/of vingerafdruk, beveiligt je wachtwoorden en meldt je automatisch aan bij websites en apps (max 5 gebruikersaccounts).

LiveSafe 2017 heeft ook nieuwe functies, zoals ouderlijk toezicht en sociale media controles. Anti-virus met web- en wifibeveiliging en deze houdt je apparaten vrij van virussen en malware. Veilige cloud-opslag en True Key.

Wil je kans maken op een van deze pakketten? Geef dan, voor 19 december as., antwoord op deze vraag; Welke nieuwe functie zit op zowel het Total Protection & het LiveSafe programma? Mail je antwoord (en je software voorkeur) naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en met Kerst zit jij er goed beschermd bij. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht met daarin een link om de software te kunnen downloaden.

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Petra De De hooge 4 december 2016 - 22:09

WoW ietsvoor mij

Reageer
Willy Nijssen 5 december 2016 - 08:54

Het antwoord is: True Key! Deze actie vind ik super een goede beveiliging van internet is meer dan welkom! Je hoort zoveel nare verhalen die je liever niet meemaakt! Ik loot echt onwijs graag mee, fingers crossed!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com