You are here: Home » Ladygadgets » Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software

Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie al kunnen lezen dat Kaspersky voor 2017 weer 2 nieuwe beveiligingssoftware pakketten heeft geïntroduceerd en ik ga de Total Security testen.

total-security

 

En omdat de Sint en zijn Pieten gisteren weer gearriveerd, mag ik, namens Kaspersky, 5 lezers/lezeressen blij gaan maken met de software van Kaspersky Total Security 2017.

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n pakket? Dat is heel  eenvoudig, mail naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com de reden waarom jij vindt dat jij dit pakket moet winnen. Of waarom iemand anders het pakket moet winnen. Geef je reactie, voor 30 november as. en dan zorg ik ervoor dat je op Pakjesavond een extra cadeau ontvangt. (Vermeld wel even je naam en adresgegevens in de mail en de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Gerelateerde artikelen

6 reacties

El 13 november 2016 - 21:57

Zou super zijn, een goed werkende beveiliging te hebben.

Reageer
Jacqueline de Waal 14 november 2016 - 07:17

Wat een geweldig idee!

Reageer
Anita Anna 15 november 2016 - 14:24

Geweldige actie

Reageer
R. Barnhoorn 16 november 2016 - 00:03

We zitten constant achter de laptop, veel op internet en dat moet wel veilig gebeuren natuurlijk. Een virus binnenhalen moeten we niet hebben, dan hebben we een heel groot probleem. Kaspersky is een gerespecteerde aanbieder van anti-virus/beveiligingssoftware. We hebben er alle vertrouwen in dat we daarmee goed beschermd zijn.

Reageer
Jennifer Grootvelt 16 november 2016 - 10:39

Dit zal mijn vriend geweldig vinden.

Reageer
Brigitte Schrijvers 16 november 2016 - 18:55

Via internet en vooral via facebook help ik al tientallen jaren vele mensen in nood die het leven niet meer zien zitten of levensadvies kunnen gebruiken. Ik heb een hele lange lijst aan mensen die mij volgen en er melden zich ook vaak nieuwe mensen aan bij me. Ik doe dit gratis en vanuit mijn hart. Omdat ik vind dat ik met mijn levenservaring rijk ben en veel positiefs kan doen. Ik heb echter een beveiliging van niets. En omdat ik gratis werk en de drempel daarmee laag hou en in de ziektewet zit heb ik geen geld voor een goed beveiligingsprogramma. Ik kan deze wel heel hard gebruiken. Ik zou er heel erg blij mee zijn om als sint kado een top virusscanner te winnen.

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?