Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite
  • Cabin Zero handbagage Cabin Zero handbagage
  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Samsonite S’Cure koffers Samsonite S’Cure koffers
shoppen

Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer

Jullie weten dat ik dol ben op handige koffers, tassen en trolleys. En dé uitvinding van 2016, voor mij, is het trolleysysteem van Bugaboo, de Bugaboo Boxer. Je kent Bugaboo natuurlijk van de kinderwagens en hierop is de Boxer dan ook gebaseerd.

large_bugaboo-boxer-strollers-luggage-design-travel-carry-on

 

De basis van de Bugaboo Boxer  is een uitklapbaar frame met vier wieltjes waarop er verschillende modellen koffers en tassen worden geschoven. En niet alleen kleine en grote koffers, maar ook een map voor de laptop en een leren tas. De Boxer kun je op twee wielen achter je aan trekken, zoals veel andere koffers, maar door een uitklapbaar tweede stel wieltjes kan je ook duwen. En je als je je koffers incheckt, klik je deze eraf, daarna klik je je (handbagage)tas op het frame.

bugaboo_boxer_modular_suitcase_1

Hoe stel je je Boxer set samen? De 1e stap is het speciale chassis. Dit chassis kan je trekken maar ook duwen en hierop klik je de koffers en tassen.  De reiskoffer is bedoeld voor lange trips en deze klik je op het chassis. En ook kan je, bovenop je reiskoffer, andere tassen en cabintrolleys vastmaken. De cabinekoffer kan je op ook het chassis klikken voor een korte (weekend) trip, maar ook weer op de reiskoffer. En zodra je je reiskoffer hebt ingecheckt, klik je cabinekoffer op het chassis en je hebt een (goedgekeurde) cabinetrolley. En tenslotte kan je de set nog uitbreiden met een leren laptoptas.

Er hangt wel een stevig prijskaartje aan de Bugaboo Boxer maar als je, op het onderstaande filmpje, ziet wat de mogelijkheden zijn is dat snel vergeten.

[vimeo]https://vimeo.com/177672546[/vimeo]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?