Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • Australian Homemade viert ook dit jaar weer Sinterklaas Australian Homemade viert ook dit jaar weer Sinterklaas
  • Australian Sinterklaas Chocolade Collectie Australian Sinterklaas Chocolade Collectie
  • Intertoys speelboek ligt op de deurmat Intertoys speelboek ligt op de deurmat
ladygadgets

HEMA lanceert Sintersongwriters-app

HEMA heeft haar allereerste game-applicatie, de Sintersizer-app, gelanceerd. De Sintersizer-app is een gratis mobiele app waarmee kinderen een eigen Sinterklaaslied kunnen maken. De app voorziet Sintersongwriters in spé van gave beats en de mogelijkheid om een eigen liedje op te nemen.

unnamed

Door het gemaakte liedje via de app te uploaden, nemen kinderen deel aan de Sintersongwriter-competitie van HEMA. Degenen met het tofste Sinterklaaslied winnen een masterclass met de bekende zanger Tim Douwsma, alvorens zij mogen optreden voor vrienden en familie op 30 november in HEMA Nieuwendijk in Amsterdam.

De Sintersizer-app helpt je kinderen bij het maken van het ultieme Sinterklaaslied. Uptempo popmuziek, rock, dance of relaxte hip-hopdeuntjes: de Sintersizer heeft het allemaal in haar repertoire. Na het kiezen van de leukste beat kunnen je kinderen een eigen verzonnen tekst inzingen waarmee een heus Sinterklaaslied is geboren.

229311-hema_sintersizerpresstigieux-9-62749e-original-1478702264

Per week wint degene met de meeste likes een HEMA-cadeaupakket. Uit alle inzendingen worden vervolgens 5 winnaars gekozen. Degenen met de meest indrukwekkende combinatie van tekst en muziek, winnen een individuele masterclass met Tim Douwsma en mogen hun nummer ten gehore brengen tijdens een exclusief Sinterklaasconcert op 30 november.

Inzenden van een Sinterklaaslied kan t/m 25 november as.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?