Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Sleek MakeUP Brow Intensity Test; Sleek MakeUP Brow Intensity
  • Nieuw in Nederland WUNDER2 beautyproducten Nieuw in Nederland WUNDER2 beautyproducten
  • Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten
  • Nieuw wenkbrauwproduct; Maybelline Brow Satin Nieuw wenkbrauwproduct; Maybelline Brow Satin
  • Braun Face, gezichtsepilator en reinigingsborstel Braun Face, gezichtsepilator en reinigingsborstel
  • Test; Youngblood Mineral Cosmetics wenkbrauwset Test; Youngblood Mineral Cosmetics wenkbrauwset
shoppen

Estée Lauder Brow Multi-Tasker

Estée Lauder introduceert de nieuwe, innovatieve Brow Multi-Tasker: een 3-in-1 product voor prachtig verzorgde en gedefinieerde wenkbrauwen in een oogwenk. Het potlood, poeder en spiraalborsteltje vormen samen de ultieme combinatie om je wenkbrauwen vorm te geven, te definiëren en in model te brengen. Voeg dimensie toe aan je wenkbrauwen en laat zo je ogen spreken als nooit tevoren.

estee-lauder-brow-multi-tasker

 

 

Dankzij de handige 3-in-1 multitasker kun je voortaan zelf je wenkbrauwen tot in de puntjes verzorgen. Met het verstelbare potlood met zijn unieke, driehoekige punt aan het ene uiteinde vul je wenkbrauwen moeiteloos in, precies zo vol als je zelf wilt. Met het spiraalvormige borsteltje aan het andere uiteinde borstel je vervolgens elk haartje perfect in model, voor prachtig vormgegeven wenkbrauwen en een verzorgde look. Maar het echte geheim schuilt in het verborgen compartiment: met slechts één draai aan het potlood verschijnt er een wenkbrauwpoeder dat je look accentueert en wenkbrauwen nog voller maakt. De innovatieve formule bevat microparels van verschillende grootte, die de natuurlijke glans van gezonde bruine haren imiteren. De kleine deeltjes van het poeder zijn bovendien behandeld met een speciale coating, voor een kleurecht resultaat en een uitstekende hechting. Gebruik het poeder apart voor een zachtere look, of in combinatie met het potlood voor extra volume.

De Brow Multi-Tasker is bestand tegen transpiratie, waardoor deze niet vervaagt en uitloopt. Het houdt de hele dag lang (tot 12 uur) en is verkrijgbaar in drie natuurlijke tinten: blonde, light brunette & dark brunette. Het product is oftalmologisch en dermatologisch getest.

1. Gebruik het potlood voor gedefinieerde wenkbrauwen met duidelijke contouren. 2. Gebruik het poeder voor ‘smokey’ wenkbrauwen met een zachte, natuurlijke look. 3. Gebruik het potlood en het poeder samen voor volumineuze wenkbrauwen die meteen in het oog springen.

Gebruikstips; Stap 1: definiëren en vullen Definieer de vorm van je wenkbrauwen door met de driehoekige punt lichte streken te zetten langs de boog. Vul dunne of lege plekjes op met het puntige uiteinde. Stap 2: volume creëren Creëer extra volume en diepte door het wenkbrauwpoeder aan te brengen met de sponsapplicator. Gebruik het poeder zonder het potlood voor een zachtere look of een ‘smokey’ effect. Stap 3: afwerken Borstel je wenkbrauwen met het spiraalvormige borsteltje, zodat de kleur mooi blendt en alle haartjes perfect in model worden gebracht.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?