Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
ladygadgets

Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones

De onlangs gelanceerde Sony sportheadphones zijn nu beschikbaar voor pre-order. Een goede gadget voor een workout en/of een actieve levensstijl. Of er nu gefitnest of geroeid wordt, de sound van EXTRA BASS geeft de performance een boost. Daarnaast kan er ook mee gebeld worden.

sony-sfeer

 

Geen gerommel meer met snoertjes: elk van deze koptelefoons maakt draadloos verbinding met een smartphone. Zo kunnen de muziek en podcasts overal mee naartoe. Dankzij LDAC en Bluetooth streamen ze de hoogst mogelijke audiokwaliteit en ze hebben een lange batterijduur van minstens 7 uur, dus het sporten hoeft niet onderbroken te worden.

xb80

 

De wasbare, draadloze MDR-XB80BS met de IPX5-rating is wat deze sportkoptelefoon bijzonder maakt. Dit betekent dat de headset in de zon en de regen gedragen kan worden en dat het mogelijk is om hem na een zware sessie te wassen. De MDR-XB80BS heeft een batterijduur van 7 uur en weegt 27g. Een handige headset waarmee extra goed op de sportsessie gefocust kan worden. Dankzij de oorhaken en mogelijkheid om de kabel aan te passen zit de koptelefoon stevig op het hoofd vast, zodat er ongehinderd bewogen kan worden. Deze draadloze koptelefoon is uitgevoerd met verschillende oortjesformaten en wordt samen met een draagbaar etui geleverd.

xb50

Een simpele en eenvoudige sportsessie met de MDR-XB50BS. Lopen in de regen of zweten tijdens een krachttraining is geen probleem voor de MDR-XB50BS met IPX4-rating. De EXTRA BASS geluidsprestatie maakt dat er volledig in de muziek wordt opgegaan. Dankzij de batterijduur van meer dan 8 uur kan dit zonder pauze. Dankzij de eenvoudige bediening kunnen telefoontjes met deze draadloze koptelefoons gemakkelijk beantwoord worden. Ook kunnen tracks overgeslagen of gepauzeerd worden. Dankzij de boogvormige steunen zit deze koptelefoon veilig in het oor vast, zodat er ongehinderd gesport kan worden.

xb70

Met een batterijduur van 9 uur is de MDR-XB70BT draadloze headset de beste optie voor een weekendavontuur of een dagelijkse rit naar het werk en terug. De draadloze Bluetooth met NFC zorgt ervoor dat de telefoon en de headset op simpele wijze met elkaar worden verbonden. De ingebouwde microfoon en HD Voice Support kunnen gebruikt worden om dringende telefoontjes handenvrij te beantwoorden.

headset

Deze draagbare koptelefoons zijn uitgevoerd in een flexibele achter-de-nek-stijl. Met deze oortelefoon kan er overal en altijd naar muziek met zware bassen geluisterd worden. Ze zijn licht en comfortabel, zodat beweging geen probleem is. Ze zijn daarnaast eenvoudig te bedienen. Alle modellen zijn er in zwart, blauw en rood en je ze vanaf nu bestellen, als pre-order.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?