You are here: Home » Beauty » No7 introduceert Match Made Lipstick Service

No7 introduceert Match Made Lipstick Service

geschreven door Constance

No7 introduceert Match Made Lipstick Service want het dragen van de juiste kleur lipstick is belangrijk om je goed te voelen. Er is namelijk een directe link tussen kleuren en emoties. Wanneer je een kleur op je lippen draagt waar je jezelf niet prettig bij voelt, zie je dat meteen terug. Om vrouwen over de hele wereld te helpen de best passende kleur lipstick te vinden heeft No7 de Match Made Lipstick Service ontwikkeld.
unnamed-7
De wetenschappers van No7 zijn begonnen met het creëren van duizenden kleuren rood, roze, koraal en naturel, die stuk voor stuk een optie waren voor de nieuwe lipstick kleuren. Die kleuren zijn tegenover de No7 Match Made Skin True foundationtinten gezet, om te zien welke kleuren het beste samengaan. De 60 best matchende kleuren zijn gekozen om lipsticks van te maken. Die kleuren zijn vervolgens door vrouwen met verschillende huid- en haartinten getest. De kleuren die niet aan de verwachtingen voldeden zijn eruit gehaald, waardoor alleen de kleuren die het best bij één of meer van de Skin True Foundationtinten passen overbleven.

Het No7 Match Made Device wordt gebruikt om de huidskleur van de vrouw heel precies te kunnen meten en te matchen met haar Skin True Foundationtint. Vervolgens wordt een selectie getoond van lipkleuren die het best matchen met de foundationkleur.

In Nederland zijn 40 kleuren Match Made Lipstick verkrijgbaar. De kleuren zijn verdeeld in zeven No7 kleurgroepen: Coral, Red, Light Pink, Dark Pink, Plum, Brown en Naturals en er zijn 2 soorten lipsticks.

De Moisture Drench Lipstick geeft een medium dekking en de finish is zijdezacht en heeft als belangrijkste eigenschap dat ie hydraterend is. Er zijn 26 verschillende kleuren.
De Stay Perfect Lipstick heeft een goede dekking en de finish is zacht/mat en is een zgn. long-lasting lipstick. Er zijn 14 verschillende kleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?