You are here: Home » Beauty » Schone Gezichten Week 2016

Schone Gezichten Week 2016

geschreven door Constance

Deze week is het de ‘Schone Gezicht Week 2016’ en Garnier heeft deze week, samen met de actrices Carolien Spoor en Marly van der Velden ingeluid. Deze week draait volledig om reiniging van je gezicht, de basis
voor een mooie, stralende huid.

1696246_stop-bord_micellair

Carolien en Marly spreken uit eigen ervaring wanneer zij vertellen dat cleansing voor hen onmisbaar is. Sta jij ook achter deze boodschap? Support dan de Schone Gezichten Week door een selfie van jouw schone
gezicht met hashtags #schoongezicht #garnier te posten tussen nu en 4 september 2016 as en wie weet win jij een van de 50 ‘Een jaar lang een schoon gezicht’ pakketten twv. euro 100,00!

Overdag is het belangrijk om de huid te beschermen tegen UV en om de juiste hydratatie te behouden, zodat de huid zijn rol als beschermer kan blijven uitvoeren. Vergeet ook de delicate huid van de hals en decolleté niet, zij worden blootgesteld aan dezelfde factoren als het gezicht. ‘s Nachts is het belangrijk dat alle sporen van makeup verwijderd zijn waardoor de huid kan ademen, en middels een goede nachtverzorging help je de huid
om ‘s nachts de schade van overdag te herstellen.

Garnier gelooft dat een mooie huid niet afhankelijk is van leeftijd. Garnier huidverzorgingsproducten gaan uit van de kracht van actieve natuurlijke bestanddelen voor een makkelijke en efficiënte huidverzorging die de strijd aan gaat met externe factoren van bacteriën tot UV, vermoeiheid en dehydratatie. Ga voor een frisse en stralende huid met een healthy glow, dag in dag uit!
STAP 1
Reinig de huid dagelijks. Aan het begin van de dag; voor het aanbrengen van verzorgingsproducten
en makeup, en aan het einde van de dag; om de makeup te verwijderen en de huid te laten
ademen gedurende de nacht.
STAP 2
Verzorg en hydrateer. Breng jouw favoriete dag of nachtcrème aan na het reinigen voor je
dagelijkse dosis verzorging en bescherming.


Garnier heeft 4 verschillende Micellair producten die het je gemakkelijk maken om je gezicht te reiningen; – MICELLAIR REINIGINGSWATER GEMENGDE HUID, reinigt, verwijdert makeup en kalmeert in één beweging het gezicht, de ogen en de lippen zonder af te spoelen. De micellen zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, makeup en talg op de huid aantrekken en zo verwijderen, zonder te wrijven.
MICELLAIR REINIGINGSWATER PURE ACTIVE is speciaal voor gevoelige, gemengde tot vette huid met onzuiverheden.
MICELLAIR REINIGINGSWATER IN OLIE is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Micellair reinigingswater in olie is verrijkt met micellen, reinigende oliën en ultra efficiënte arganolie. Het reinigt, verwijdert alle types makeup, zelfs waterproof, en verzacht in één handeling. Schudden en aanbrengen op het gezicht met een wattenschijfje. Hard wrijven of afspoelen is niet nodig.
MICELLAIR REINIGINGSWATER GEVOELIGE HUID  verwijdert makeup en verzacht in één beweging het gezicht, de ogen en de lippen zonder af te spoelen. Deze zachte en geurloze formule is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Hard wrijven of afspoelen is niet nodig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com