You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Philips Hue lampen

Nieuwe Philips Hue lampen

geschreven door Constance

Philips Hue breidt haar assortiment Hue lampen uit, met de Hue White Ambiance-lampen, de Hue White Ambiance GU-10 spot en de Philips Hue White en Color Ambiance A60-lamp (E27).

unnamed

De Hue White Ambiance-reeks heeft diverse tinten wit van hoge kwaliteit en deze transformeren het interieur en geven het een geheel nieuwe uitstraling. De lampen bieden het volledige spectrum van wit licht; van koel daglicht (6500 K) tot warm wit (2200 K). De Hue White Ambiance-lampen zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde draadloze Philips Hue dimschakelaar. Deze is voorgeprogrammeerd met vier lichtrecepten: ontspannen, lezen, concentreren en energie. De armaturen zijn gebruiksklaar en werken zonder internetverbinding.

De Hue White Ambiance-reeks is ook uitgebreid met een GU10 spot die perfect past in plafond- en lamphouders. Deze volledig dimbare spot kan, net als alle Hue White Ambiance-lampen, op vele manieren worden bediend: met de Hue dimschakelaar, via de Hue App, met de stem (voice control) of wearables of door te bewegen, dankzij de nieuwe Hue Motion Sensor.

unnamed (1)

In combinatie met de Philips Hue Bridge kunnen de nieuwe Philips Hue White Ambiance-lampen en -spots bediend worden via de Philips Hue App die beschikt over routine functies:
“Wake-up”: bootst de zonsopkomst in de slaapkamer na, omdat de helderheid geleidelijk toeneemt.
‘’Go to sleep’’: creëert de zonsondergang en dimt het licht geleidelijk tot het helemaal uit is. Ideaal om het lichaam voor te bereiden op de nachtrust.
‘’Night light’’: een laag lichtniveau voor iedereen die kinderen heeft die ’s nachts wakker worden. Door de minimale blootstelling aan blauw licht wordt de slaapcyclus minder verstoord.

unnamed

De Hue White en Color Ambiance A60 (E27) lampen beschikken vanaf nu over een breder en intenser kleurenspectrum. Synchroniseer de lampen met de TV en ervaar films of videogames nu levensecht dankzij de rijke groen- en blauwtinten. Lampen kunnen ook gesynchroniseerd worden met muziek. De Hue App biedt maar liefst 16 miljoen kleuren.

Philips Hue lampen communiceren met oa. Amazon Alexa (in de VS), Apple HomeKit, Nest, Bosch (in Duitsland), Samsung SmartThings en andere slimme apparaten en wearables. De nieuwe Hue White Ambiance-lampen, GU10 spot, Hue White en Color Ambiance A60 (E27) (verkrijgbaar als starterkit en als losse producten) zijn vanaf begin november 2016 verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?