Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
shoppen

Mail & Win; Proud24 Kimonodress en Wrapdress

Vorig jaar heb ik, namens Proud24, twee Lifestylelady lezeressen blij mogen maken met een Proud24 tuniek, die je zowel op het strand als in bed kan dragen. En speciaal voor deze heeft Proud24 nu ook 4 hele mooie vakantiepakketten in haar collectie, bestaande uit een dress en kimono.
proud24
En ook deze zomer mag ik, namens Proud24, 2 mooie prijzen weggeven, nl. de Kimonodress in wit of zwart (twv. € 59,95) en de Wrapdress in orange/white of blue/white (twv. € 69,95)! En beide dresses zijn perfect om in en om het huis te dragen, maar zijn ook helemaal geweldig op het strand of beachclub tijdens de lunch.
Hoe kan je kans maken op deze prijzen? Geef de mooiste, grappigste, liefste reden/motivatie waarom jouw moeder, beste vriendin, zus etc etc de Wrap Dress of Kimono Dress van Proud24 verdient, en dan krijg jezelf de Kimono Dress of de Wrap Dress cadeau. En ‘like Proud24’ op Facebook!
Mail je antwoord (incl. naam, adres, kleur en maat), voor 16 juli as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient de Proud24 Facebook te liken en ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?