You are here: Home » Mail & win » Mail & Win; Proud24 Kimonodress en Wrapdress

Mail & Win; Proud24 Kimonodress en Wrapdress

geschreven door Constance
Vorig jaar heb ik, namens Proud24, twee Lifestylelady lezeressen blij mogen maken met een Proud24 tuniek, die je zowel op het strand als in bed kan dragen. En speciaal voor deze heeft Proud24 nu ook 4 hele mooie vakantiepakketten in haar collectie, bestaande uit een dress en kimono.
proud24
En ook deze zomer mag ik, namens Proud24, 2 mooie prijzen weggeven, nl. de Kimonodress in wit of zwart (twv. € 59,95) en de Wrapdress in orange/white of blue/white (twv. € 69,95)! En beide dresses zijn perfect om in en om het huis te dragen, maar zijn ook helemaal geweldig op het strand of beachclub tijdens de lunch.
Hoe kan je kans maken op deze prijzen? Geef de mooiste, grappigste, liefste reden/motivatie waarom jouw moeder, beste vriendin, zus etc etc de Wrap Dress of Kimono Dress van Proud24 verdient, en dan krijg jezelf de Kimono Dress of de Wrap Dress cadeau. En ‘like Proud24’ op Facebook!
Mail je antwoord (incl. naam, adres, kleur en maat), voor 16 juli as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient de Proud24 Facebook te liken en ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Gerelateerde artikelen

9 reacties

pien 19 juni 2016 - 21:37

Mail gestuurd, ik doe heel graag mee voor mijn lieve zus omdat zij het dubbel en dwars verdiend.

Reageer
Manon 20 juni 2016 - 10:55

We vergeten vaak de belangrijke dingen om ons heen. De tijd gaat zo snel. Hierbij denk ik nu even aan mijn zus. Ik ben trots op je!

Reageer
Nina Mol 20 juni 2016 - 04:51

Ik doe graag mee voor mijn allerliefste nichtje Carola die nu voor de tweede keer mama wordt!! Ik zou haar zo graag eens verwennen!!

Reageer
Ditty Dirks 20 juni 2016 - 10:08

Wat een mooie witte! Zo leuk voor mijn dochter

Reageer
Sandra 20 juni 2016 - 11:49

voor mijn dochter, zij werkt zich letterlijk “uit de naad” om hele goede cijfers te halen op het gymnasium, daarom verdient zij wel een mooie Kimono dress om zich deze zomer in te hullen!

Reageer
Femke 21 juni 2016 - 09:25

Mijn lieve zus verdient deze prachtige Wrap dress…. omdat zij zo’n POWERVROUW is! Ik kan dan ook zeggen dat ik trots op haar ben… she has overcome a lot 🙂

Reageer
Lydwien 22 juni 2016 - 11:42

En of ik “proud” ben op mijn dochter! Ze heeft net (een half uur geleden) te horen gekregen dat ze geslaagd is met een 8 voor haar opleiding HBO communicatie! Ze heeft al een baan en net de sleutel van haar huis!
Het was hier dus erg hectisch een aantal weken lang.
Nu kan ze gaan relaxen in haar nieuwe huis, wat is er dan heerlijker om na een lange werkdag deze mooie witte Kimonodress van Proud24 aan te kunnen trekken!

Reageer
Marianne 19 juli 2016 - 16:45

Vandaag had ik een verrassing bij de post!
Dank jullie wel! Dress 1 gaat met mij mee naar de Hollandse kust. Dress 2 gaat Ibiza onveilig maken, samen met een vriendin!

Reageer
Constance 19 juli 2016 - 17:23

Marianne, veel plezier met de Dresses 🙂

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com