Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie
  • Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland
  • Voorjaarscollectie Bugatti Shoes Voorjaarscollectie Bugatti Shoes
  • Vintage jurken Vintage jurken
  • Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen
shoppen

De Cobb Barbecue

Vannacht, om 00.34 uur, is het officieel zomer geworden en is het barbecue seizoen officieel geopend. En nu kan je natuurlijk kiezen voor een gas- of elektrisch model, maar wat dacht je van de Cobb barbecue?

cobb sfeer

Een Cobb barbecue werkt op barbecuebriketen of op de Cobble Stone. Het vet van het vlees of de vis dat vrijkomt, wordt opgevangen in de kom van de Cobb en komt dus niet in het vuur terecht. Hierdoor ontstaan er geen vlammen en rook. De Cobb is met de Cobble Stone al in een paar minuten heet en klaar voor gebruik. En het bijzondere is: de onderkant van de Cobb wordt niet heet en hij kan daardoor gewoon op tafel gezet worden. (En kook je liever op gas? Dan is er de Cobb gasbarbecue.)

cobb modellen

De ideale brandstof is de Cobble Stone, een zuinige briket van natuurlijke materialen. Je kunt hem zo aansteken, zonder aanmaakblokjes of brandvloeistof te gebruiken, dus heel veilig. De Cobble Stone is binnen drie minuten heet, brandt ongeveer twee uur en houdt daarbij een constante temperatuur.

De Cobb is er in 7 verschillende modellen; de Cobb Pro Compact, Cobb Pro (in 6 leuke kleuren), Cobb Premier Compact, Cobb Premier, Cobb Premier Gas, Cobb Supreme en Cobb Honey Compact. De modellen worden standaard geleverd met een basisplaat en een handvat. En je kan bij elk model diverse accessoires kopen, zoals een grillplaat, een wok of een bakplaat.

cobb van binnen

En op een Cobb kan je behalve bbq-en ook grillen (het beste resultaat  krijg je met de Cobble Stone en de grillplaat), bakken (in combinatie met het rooster), braden (met de deksel), wokken (met de bijpassende wok) en roken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?