You are here: Home » Beauty » Vaderdag cadeautip: herenverzorgingslijn Amway HYMM for Men

Vaderdag cadeautip: herenverzorgingslijn Amway HYMM for Men

geschreven door Constance

Amway heeft een speciale HYMM for Men-collectie geïntroduceerd en deze is samengesteld met toegevoegde plantaardige bestanddelen enbevat  dermatologisch geteste formules voor de dagelijkse lichaams- en gezichtsverzorging van mannen. Deze producten maken van de dagelijkse scheerbeurt en verzorging een feestje.

HYMM for Men geeft een comfortabele scheerervaring, creëert een gladde huid en vermindert irritatie. Zo komen mannen verzorgd en fris de dag door. De verzorgingslijn bevat aloë vera, vitamine E en kamille. Bovendien bevat elk product een specifiek bestanddeel dat de doeltreffendheid verhoogt.

De producten uit de HYMM for Men-verzorgingslijn hebben een frisse en mannelijke geur, die alleen in deze collectie wordt gebruikt. De geur bevat topnoten van bergamot, citroen, appel, clementine, pompelmoes en thee, middennoten van jasmijn, water en lelietjes-vandalen, en eindnoten van cederhout, mos en amber.

serie hymm

De nieuwe HYMM for Men-verzorgingslijn bevat de volgende producten:
Scheergel; deze scheergel bevat oa. venkelzaadextract dat verschillende essentiële oliën bevat die erom bekend staan de huid te verzachten. De formule met bevochtigende bestanddelen maakt de baardharen zachter zodat ze gemakkelijker af te scheren zijn.
Aftershave balsem; de balm is verzachtend en niet vet, met een frisse, unieke geur. De speciale formule met toegevoegd aloë-vera-extract, vitamine E en allantoïne kalmeert en hydrateert de huid en wordt snel opgenomen en voelt niet vettig aan.
Deo Roll-On; deze deoroller bevat saliebladextract, dat erom bekendstaat geurtjes te bestrijden dankzij zijn antibacteriële werking. Deze deodorant droogt snel na het aanbrengen, is transparant en geeft geen witte of gele vlekken op de kleding. Hij bevat geen aluminiumzouten, zodat de huid natuurlijk kan ademen.
2-in-1 haar- en lichaamsshampoo; de 2-in-1 haar- en lichaamsshampoo reinigt je lichaam en je haar en door het watermuntextract en zeemineralen wordt je huid en haar gereinigd, ruik je lekker fris en werkt shampoo ook nog als een conditioner.
Scheermes met 5 mesjes; het scheermes volgt elke gezichtscontour en ligt stevig en prettig in de hand dankzij de aangename rubberen handgreep. De technologie met 5 mesjes zorgt voor een strak resultaat. De handige drukknop maakt het makkelijk om mesjes snel te verwisselen en de speciale trimmer voor bakkebaarden, sikjes en haren onder de neus heeft beschermranden voor extra veilig scheren. Dankzij de glijstrip met vitamine E en aloë vera glijdt het scheermes soepel over de huid. (De losse mesjes worden per 4 stuks verkocht.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com