You are here: Home » Home gadgets » Vaderdag cadeautip: met de Gigaset G-tag ben je nooit meer je sleutels kwijt

Vaderdag cadeautip: met de Gigaset G-tag ben je nooit meer je sleutels kwijt

geschreven door Constance

Testman heeft er ook patent op, hij is altijd zijn sleutels kwijt. En daarin is hij niet de enige want wist jij dat je gemiddeld ongeveer 38 dagen van je leven spendeert aan het zoeken naar je sleutels en vrouwen zoeken nog eens 107 dagen in hun handtas. Dat is behoorlijk wat verloren tijd. En Gigaset bedacht hiervoor de Gigaset G-tag.

gigaset g-tag

De Gigaset G-tag is een Bluetooth-beacon die de objecten waaraan hij is vastgemaakt, in de gaten houdt zoekt, en vindt. Want niemand wil zijn of haar spullen natuurlijk kwijtraken, zoals je sleutels en je laptop, maar bijvoorbeeld ook je huisdier want de G-tag is eenvoudig te bevestigen aan een halsband.

De belangrijkste functie van de G-tag: het zoeken naar – of eigenlijk: vinden van – dingen. De vele Bluetooth-innovaties in de markt zorgen ervoor dat de G-tag nog meer praktische toepassingen bevat voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld een locatiefunctie die je in staat stelt je auto in een onbekende stad snel en eenvoudig terug te vinden. Of een lijstjesfunctie die je helpt herinneren welke belangrijke dingen je mee moet nemen van huis naar je werk. En een alarm dat klinkt zodra een getagd item buiten het Bluetooth-bereik van de smartphone komt.

De G-tag-app van Gigaset maakt de vele functies van de G-tag mogelijk. Deze app is eenvoudig te installeren op mobiele apparaten en te bedienen. De basis hiervoor: Bluetooth 4.0, dat zorgt voor een permanente verbinding met zoveel G-tags als je maar wilt. De ingebouwde batterij heeft, dankzij het lage energieverbruik van deze Bluetooth-generatie, een levensduur van maximaal een jaar.

Gigaset G-tag werkt met Android-smartphones met versie 4.4.2 en hoger, die ook beschikken over Bluetooth 4.0. Ook is ie compatibel met Apple-producten in de iPhone 4s-, iPad 3-, iPad mini- of iPod touch 5-generaties met iOS 7 en hoger. De G-tag een bereik van maximaal dertig meter en de Gigaset G-tag-app is gratis te downloaden via Google Play of de iTunes Store.

De G-tag is er in de kleuren zwart, wit, rood, groen en oranje, en in verpakkingen met 1 stuk, 3 of 5 stuks.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com