Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Gratis kookboek; Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon Gratis kookboek; Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek
shoppen

Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza

Ekoplaza organiseert in samenwerking met vier bekende ambassadeurs de Gezonde Leefstijlweken waarbij 4 thema´s centraal staan: suikervrij eten, oersterk eten, sport en voeding en plantaardig eten. Alle ambassadeurs geloven dat de natuur ons het beste geeft om gezond en lekker te eten en helpen je dmv. informatieve receptenboekjes, filmpjes en productpromoties.

ekoplaza

Na Eva van Zeeland, Richard de Leth staan de tips en recepten van Ellen Hoog en Lisette Kreischer in de spotlights. Lisette Kreischer (week 21 & 22) gooit het over de plantaardige boeg en vertelt alles over de kracht van volkomen plantaardig eten en ecofabulous leven. En vier Olympische sporters, onder aanvoering van Ellen Hoog (week 19 & 20), geven in aanloop naar de Olympische spelen in Rio voedingstips en gezonde recepten voor meer energie.

Mail & win; Ik mag, namens Ekoplaza, 4 lezers blij gaan maken met een kookboek. Dit zijn de kookboeken Plant Power van Lisette Kreischer en In Perfect Conditie van Ellen Hoog.

 

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze boeken? Geef, voor 31 mei as., antwoord op deze vraag: Welk natuurlijk wasproduct heb ik getest dat in het Ekoplaza boodschappenpakket zat? Mail je antwoord, met je adresgegevens naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?