You are here: Home » Eten & koken » Test; Boodschappen pakket van Ekoplaza

Test; Boodschappen pakket van Ekoplaza

geschreven door Constance

Ik ben al een tijd fan van Ekoplaza, de biologische supermarkt van Nederland. In Amersfoort, waar ik woon, zit ook een Ekoplaza en eigenlijk koop ik daar altijd dezelfde producten. Maar ik heb vorige week een testpakket ontvangen en daar zaten een aantal producten in die ik nog niet eerder had geprobeerd en dan vind ik het altijd leuk om hiermee te experimenteren.

ekoplaza

Zo zat in het pakket Seepje en dit is een natuurlijk wasmiddel. Ik had het al een aantal keren in de winkel zien staan en was wel benieuwd of het zou werken, maar pakte toch mijn o zo vertrouwde merk. Maar ik kon nu mooi Seepje (schillen) testen. De Seepje schillen zijn geschikt voor alle soorten was, wit, bont, zijde en wol, en worden al jaren lang in Nepal gebruikt om te wassen. In de schil zit nl. saponine, een soort natuurlijk zeep dat reinigt en antibacterieel werkt. En wanneer de schillen, in de wasmachine, in aanraking komen met water scheiden ze deze natuurlijke vorm van zeep af.

WP_20160426_20_38_38_Pro

Testman en ik eten regelmatig linzen, en deze koop ik altijd los. Maar dan duurt het altijd wel lang voordat je aan tafel kan want ze moeten een tijdje koken. En nu heb ik linzen uit blik gebruikt en dat gaat toch wel een stuk sneller.

Tenslotte was ook de speltpasta een aanrader. Deze heeft veel smaak en hierdoor heb je eigenlijk weinig andere ingrediënten nodig om een heerlijke pastaschotel te maken. Ik heb even wat bloemkook gegrild met kerriepoeder, geklust eigeel met wat kaas toegevoegd en mijn vegetarische pastacarbonara was klaar.

En wist je dat je ook op de website allerlei lekkere recepten kan bekijken?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com