Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Fissler lanceert de Vitacontrol snelkookpan kookassistent

Koken vanuit je luie stoel klinkt misschien als toekomstmuziek, maar het is vanaf nu geen fictie meer. Met de Fissler Vitacontrol kan je van een afstand in de gaten houden hoe het staat met je snelkookpangerecht én krijg je extra kookhulp met de geweldige Fissler Cooking App met honderden gerechten die speciaal zijn ontwikkeld voor de snelkookpan.

vitavit® edition digital Mood 3

Koken met een snelkookpan van Fissler was al snel, gezond en lekker maar wordt nu nog gemakkelijker met de Vitacontrol, dé digitale kookassistent. De Vitacontrol wordt op de snelkookpan aangesloten en vervolgens bedient met een app die te downloaden is op smartphone en tablet. Zo is in één oogopslag te zien wat de ideale temperatuur is voor een bepaald gerecht, wanneer de pan nog aan het opwarmen is of wanneer de druk in de pan te laat dreigt te worden.

vitacontrol

 

 

En de Fissler Cooking App bevat allerlei recepten die geschikt zijn voor de snelkookpan. Ideaal voor wie nog nooit met een snelkookpan heeft gekookt of niet zeker weet wat je er nu precies mee kunt, maar ook handig als extra inspiratiebron voor de trouwe snelkookpangebruiker. De (gratis) app is te downloaden via de Apple App Store (voor iPad en iPhone) en ook via Google Play (voor Android apparaten). Natuurlijk werkt de Vitacontrol ook zonder de app, dan krijg je alle informatie dmv. optische en akoestische signalen.

vitavit® edition digital Mood 2
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?