Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Vaderdag cadeautip; Bierglas en BBQ sauzen, de ideale combi Vaderdag cadeautip; Bierglas en BBQ sauzen, de ideale combi
  • Vaderdag cadeautip: Bullet Bottle Opener Vaderdag cadeautip: Bullet Bottle Opener
  • Vaderdag gadgets cadeautips Vaderdag gadgets cadeautips
wonen

Vaderdagtip; BBQ boek Smokey Goodness

Speciaal voor alle mannen die dol zijn op bbq-en is er nu een echte mannenkookboek; Smokey Goodness en in dit boek onthult Jord Althuizen(wereldkampioen bbq) alle tricks of the trade van het echte barbecueën USA-style.

image-2016-05-07

Jord leert je alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing en geeft gouden tips om alleen het allerbeste uit je barbecue te halen! Ook geeft hij een lesje BBQ-jargon en vertelt hij van alles over de wereldwijde barbecuewedstrijden. Uiteraard staat het boek vol stoere, inspirerende recepten met véél pit en smaak: van burgers tot pulled pork en hele speenvarkens, van gegrilde sardines en scheermessen tot desserts van de barbecue als donuts en ananas!

Wil je, dat je vader, man of minnaar meer uit de barbecue haalt? Dan is dit boek een must. En voor je het weet is ie net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?