Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December eettip: Truffeldiner bij 5&33 December eettip: Truffeldiner bij 5&33
  • MENU champagne opener MENU champagne opener
  • Streekbox levert ook je Kerstdiner Streekbox levert ook je Kerstdiner
  • Dubbelzijdige spiegel van MENU Dubbelzijdige spiegel van MENU
  • Test; de Streekbox Test; de Streekbox
  • MENU witte wijn karaf MENU witte wijn karaf
shoppen

Het online marktplein van ZTRDG.nl

Boodschappen rechtstreeks van de boer of producent thuisbezorgd, dat kan via het online marktplein van ZTRDG.nl. En kan je 450 dagverse producten van 70 lokale leveranciers bestellen, zonder abonnementsverplichting.

ZTRDG_tas_staand

ZTRDG biedt een uitgelezen selectie aan van de lekkerste producten die afkomstig zijn van boeren, tuinders, kwekers, bakkers, vissers, imkers, kaasmakers, slagers en andere (kleine) producenten. Uit dit uitgebreide aanbod stel je zelf je eigen boodschappentas samen. Vis, zojuist uitgeselecteerd op de visafslag door Henry van Diermen, de sappige Kromhoekster kip van pluimveehouder Co Bakx of één van de vers gemaakte siropen van Pinky Rose. Maar ook voor brood, kaas, vis, fruit en andere boodschappen kun je bij ZTRDG terecht.

De wisselende recepten bieden begrijpelijke en leesbare inspiratie wat je met al deze mooie producten kunt doen en krijg je stap-voor-stap uitgelegd hoe je een gerecht maakt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?