Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset
  • Leitz snellader op creditcard formaat Leitz snellader op creditcard formaat
  • Leitz Complete Multicharger XL Leitz Complete Multicharger XL
  • Leitz Complete Smart Traveller laptoptas Leitz Complete Smart Traveller laptoptas
  • Leitz Icon labelprinter Leitz Icon labelprinter
  • Leitz December cadeau’s Leitz December cadeau’s
ladygadgets

Leitz USB oplader en adapter in-een

Tijdens de vakantie is het altijd handig om een adapter mee te nemen, maar tegenwoordig moeten er ook heel veel zaken worden opgeladen in je hotelkamer of appartement; telefoon, tablet etc etc. En hiervoor is de Leitz Complete USB-wandlader bedoelt want hij kan namelijk maar liefst 4 apparaten supersnel tegelijk opladen, waarbij hij zich automatisch aanpast aan het benodigde vermogensniveau.

leitz adapter

Bovendien krijg je er handige adapters bij voor Europa, Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Ideaal voor hotelkamers of andere plaatsen met een beperkt aantal stopcontacten. Voortaan is het geen probleem meer om al je elektronische apparaten tegelijk op te laden, waar je ook bent. De Leitz Complete USB-wandlader herkent je apparaat zodra je deze in één van de vier laadpoorten inplugt. Hij past automatisch het benodigde vermogensniveau aan, waarbij hij bovendien voorrang geeft aan het apparaat met het laagste batterijniveau. De meeste stroom gaat zo naar het apparaat dat dit het meest dringend nodig heeft. Elke USB-poort is superkrachtig (2,4 A), zodat de wandlader in staat is om vier apparaten (zowel Apple als Android) supersnel en gelijktijdig op te laden. Zelfs nog sneller dan met de originele lader! En om te zorgen dat je smartphone, tablet, e-reader en andere elektronica wereldwijd opgeladen kunnen worden, is de wandlader geschikt voor zowel 110 als 240 volt stopcontacten.

leitz oplader
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?