Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris
  • Essence handcrème set, een ideaal December cadeau Essence handcrème set, een ideaal December cadeau
  • Andrélon Zomer Care voor zomerhaar Andrélon Zomer Care voor zomerhaar
shoppen

Margaret Dabbs hand- en voetverzorging

Afgelopen week heb ik, tijdens de The Beauty Store (georganiseerd door MOOIpr), kennis gemaakt met het Margaret Dabbs. En Margaret Dabbs heeft een uitgebreide verzorgingslijn voor je handen en voeten.

CHtihFoW8AAv6dJ

Dit Engelse salon merk heeft inmiddels meerdere onderscheidingen heeft gewonnen en is speciaal bedoeld voor vrouwen en mannen die de gezondheid van hun handen en voeten willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl.

Het is het 1e echte schoonheidsregime voor de voeten & handen en de luxueuze behandelingsprodukten zijn vakkundig samengesteld om jou gezonde, prachtige voeten en handen te geven. De producten bevatten oa. de organische Emu olie (bekend om de genezende, hydraterende en anti-veroudering eigenschappen) en geweldig geurende citroen mirte en daardoor geven deze producten je wonderbaarlijk langdurige resultaten en wonderschone voeten en handen.

Je vind Margaret Dabbs Foot Clinics oa. in Harrod’s, Fortnum & Mason, Liberty, Selfridges en in Dubai.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?