You are here: Home » Eten & koken » Detox je lichaam met biologisch groentesap van Sap.je

Detox je lichaam met biologisch groentesap van Sap.je

geschreven door Constance

Wil je het voorjaar gezond en fris beginnen, dan is het een idee om te gaan detoxen met een lekkere sapkuur van Sap.je. Een sapdetox is een korte, vloeibare ontgiftingskuur, bedoeld om geest en lichaam te zuiveren. Het biedt het lichaam voldoende brandstof, natuurlijke vitaminen, plantaardige vetten, eiwitten, aminozuren, mineralen en heel veel microvoedingsstoffen.

sap.je-winactie-590x300

 

 

Een sapdetox geeft je spijsverteringssysteem even rust door het een paar dagen geen zware eiwitten, vetten en suikers aan te bieden. Daardoor krijgt het lichaam de mogelijkheid om via lever, nieren en galblaas gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Wil je graag je lichaam ontgiften en voeden met tientallen kilo’s biologische groenten (die je normaal gesproken eet in een paar maanden)? Veel mensen beseffen het belang van een gezonde levensstijl, maar ons hedendaagse dieet bevat veel dierlijke eiwitten, koolhydraten, E-nummers, bestrijdingsmiddelen, suiker, zout, verzadigde vetten, cafeïne en alcohol. Gelukkig neutraliseert je lichaam dagelijks veel schadelijke gifstoffen via meerdere organen. Maar na een periode van overvloed heeft je lichaam hier echter een duwtje in de rug bij nodig en is een Sapje detoxkuur juist dat duwtje.

De 100 deelnemers van de detox testgroep voelden zich over het algemeen na de eerste dag erg vermoeid en op de derde dag weer als herboren. Als bijkomend voordeel noemden de deelnemers het gewichtsverlies; de vrouwen vielen gemiddeld 800 gram per dag af en de mannen gemiddeld 1 kilo.

seasons sap.je

Met veel liefde maken de sapboeren Joël Goudsmit en Rosalynn Campbell met hun team elke dag verse sappen vol groenten, fruit, specerijen en superfoods, afkomstig van lokale leveranciers en 100% biologisch gecertificeerd. De sapjes bevatten nooit meer dan 30% fruit zodat je niet teveel fruitsuikers binnenkrijgt. Sapje levert alle sapjes met de elektrische bakfiets in Amsterdam en Amstelveen en wordt de moderne melkboer van Amsterdam genoemd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com