You are here: Home » Accessoires » Introductie van de Pebble Health

Introductie van de Pebble Health

geschreven door Constance

Natuurlijk kennen jullie de Pebble wel, het was tenslotte de 1e Smartwatch ever. En zij hebben nu een nieuwe app voor hun Time-modellen; Pebble Health. Pebble Health maakt het mogelijk om niet alleen je activiteiten, maar ook je slaap te monitoren, naast natuurlijk alle andere functies die de smartwatch te bieden heeft.

pebble health

Het verschil met andere activiteitstrackers, is dat Pebble je geen (onrealistisch) doel oplegt, maar je activiteiten vergelijkt met jouw eigen gemiddelde. Pebble doesn’t judge you, oftewel: word de betere versie van jezelf.

Niet alleen Pebble Health, maar ook andere applicaties van Pebble maken het mogelijk om aan je gezondheid te werken. Zo maken diabetespatiënten al dankbaar gebruik van het feit dat zij hun CGM-gegevens kunnen aflezen op hun Pebble Watch.  Ook epilepsiepatiënten kunnen geholpen zijn met Pebble: zo is er de Pebble Seizure Detect-app die een epileptische aanval kan herkennen door de ritmisch herhaalde bewegingen. Pebble stuurt vervolgens een signaal naar de smartphone van de drager, die een alarm laat afgaan.

app pebble health

Pebble werkt continu aan nieuwe apps en ontwikkelingen om nog meer mensen te helpen in hun dagelijks leven. Of het nou is door aan te geven dat jouw trein vertraagd is, of je te helpen met de uitdagingen en problemen van een chronische ziekte.

Je kunt in een handomdraai aan de slag met Pebble Health: update simpelweg je Pebble-smartphone-app en -horloge naar de laatste versies en je bent klaar om te gaan en Pebble Health is bovendien volledig compatibel met Google Fit en Apple HealthKit.

voorbeelden pebble horloges

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com